telefoonconsult medium NATASHA

2893MEDIUM NATASHA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Natasha is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Natasha, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Natasha komt pas later online.

MEDIUM NATASHA - MEDIUM

MEDIUM NATASHA - MEDIUM

Een medium zoals medium Natasha communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Natasha en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Natasha en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Natasha is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM NATASHA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door medium Natasha.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief medium heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld medium, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen medium zoals medium Natasha... juister is.

Bel nu met medium Natasha! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze mediums die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, medium Natasha is zo een medium met deze bijzondere intuïtieve gave.

 MEDIUM NATASHA AGENDA MAART MEDIUM NATASHA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM NATASHA

DAG

medium Natasha heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Natasha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Natasha, mailconsults met mediums, stel medium Natasha in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Natasha, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM NATASHA

Geeft sinds 28 januari 2024 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Natasha gebruikt als
persoonlijke pincode 2893

INTUITIEF

Natasha gaf laatste consult op
1 maart 2024 om 20u46

glazen bol  medium Natasha Nederland

1 JAAR ERVARING

Natasha is al 1 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Natasha is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

NATASHA MEDIUM NATASHA

Hi, ik ben er voor jou voor als jij even de bomen door het bos niet meer ziet ben ik er voor je.

Ik zet jou graag in je volle kracht en eigen energie. Samen kunnen wij kijken wat voor advies bij jou past en wat jouw toekomst jou mag brengen.

Ik help je zeer graag bij een rouwproces of gemis van een dierbare. Wellicht mag ik wel een mooie boodschap aan u doorgeven.

Mijn doel is om jou met een glimlach en inzicht achter het scherm vandaan te laten gaan en dat jij verder kunt met mijn inzichten.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM NATASHA

TOP