telefoonconsult medium MARIEKE

2808MEDIUM MARIEKE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Marieke is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marieke, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Marieke komt pas later online.

MEDIUM MARIEKE - MEDIUM

MEDIUM MARIEKE - MEDIUM

Een medium zoals medium Marieke communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Marieke en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Marieke en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Marieke is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MARIEKE - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Marieke voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Marieke.

 MEDIUM MARIEKE AGENDA APRIL MEDIUM MARIEKE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MARIEKE

DAG

medium Marieke heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Marieke heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Marieke, mailconsults met mediums, stel medium Marieke in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Marieke, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARIEKE

Geeft sinds 6 december 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Marieke gebruikt als
persoonlijke pincode 2808

HELDERVOELEND

Marieke gaf laatste telefoonconsult op
7 maart 2024 om 18u39

glazen bol  medium Marieke Nederland

3 JAAR ERVARING

Marieke is al 3 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Marieke is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Marieke is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.96 out of 5
49 getuigenissen

MARIEKE MEDIUM MARIEKE

Hallo ik ben medium Marieke, Ik ben een ervaren helderziende en heldervoelende, ik doe aan lenormand en tarot kaartleggingen.

Ook met pendelen en engelenkaarten kan ik u bij staan met veel liefde en plezier. Aan mij heeft u een luisterend oor en helpende hand.

Indien ik niet online ben stuur mij gerust een e-mailconsult. Contacteer mij gerust.

Liefs Marieke.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MARIEKE

TOP