telefoonconsult medium MAGGIE

2890MEDIUM MAGGIE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Maggie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Maggie, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Maggie komt pas later online.

MEDIUM MAGGIE - MEDIUM

MEDIUM MAGGIE - MEDIUM

Een medium zoals medium Maggie communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Maggie en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Maggie en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Maggie is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MAGGIE - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Maggie met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Maggie binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Maggie binnen te komen.

Een medium zoals medium Maggie die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Maggie in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Maggie dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM MAGGIE AGENDA APRIL MEDIUM MAGGIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MAGGIE

DAG

medium Maggie heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Maggie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Maggie, mailconsults met mediums, stel medium Maggie in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Maggie, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MAGGIE

Geeft sinds 18 januari 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Maggie gebruikt als
persoonlijke pincode 2890

HELDERWETEND

Maggie gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 13u35

glazen bol  medium Maggie Nederland

1 JAAR ERVARING

Maggie is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Maggie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

MAGGIE MEDIUM MAGGIE

Hallo lieve mensen.

Ik ben medium Maggie heb al meer dan 20 jaar ervaring, ik leg de kaarten en doe foto analyse. Je kan met iedere vraag bij mij terecht en ik zal je duidelijke en heldere antwoorden geven.

Graag wil ik jullie van dienst zijn.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MAGGIE

TOP