telefoonconsult medium LUCIEN

2902MEDIUM LUCIEN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Lucien is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lucien, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Lucien komt pas later online.

MEDIUM LUCIEN - MEDIUM

MEDIUM LUCIEN - MEDIUM

Een medium zoals medium Lucien communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Lucien en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Lucien en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Lucien is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM LUCIEN - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij medium Lucien is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals medium Lucien reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan medium Lucien je helpen met jouw levensvragen.

 MEDIUM LUCIEN AGENDA APRIL MEDIUM LUCIEN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM LUCIEN

DAG

medium Lucien heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lucien heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lucien, mailconsults met mediums, stel medium Lucien in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lucien, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LUCIEN

Geeft sinds 13 maart 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Lucien gebruikt als
persoonlijke pincode 2902

HOOGSENSITIEF

Lucien gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 13u42

glazen bol  medium Lucien Nederland

1 JAAR ERVARING

Lucien is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Lucien is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Lucien is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
6 getuigenissen

LUCIEN MEDIUM LUCIEN

Hallo lieve mensen, ik ben medium Lucien, ik ben hooggevoelig en een empaat, ik kan invoelen op een persoon met behulp van de lenormand kaartjes.

Geen vraag is mij teveel, ik heb al heel mijn leven een lijntje met het universum. Ik ben ook gespecialiseerd in narcistische persoonlijkheden en kan heel goed luisteren en troost bieden.

Tot hoors en lichtgroetjes, Lucien.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LUCIEN

TOP