telefoonconsult medium LEANE

1935MEDIUM LEANE IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Leane is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Leane, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Leane komt pas later online.

MEDIUM LEANE - HELDERVOELEND

MEDIUM LEANE - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Leane voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Leane.

MEDIUM LEANE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Leane gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Leane antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Leane zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Leane die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Leane op al je levensvragen.

 MEDIUM LEANE AGENDA MAART MEDIUM LEANE

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM LEANE

DAG

medium Leane heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Leane heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Leane, mailconsults met mediums, stel medium Leane in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Leane, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LEANE

Geeft sinds 12 september 2011 paranormaal advies op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Leane gebruikt als
persoonlijke pincode 1935

LENORMAND KAARTEN

Leane gaf laatste consult op
17 februari 2024 om 16u39

glazen bol  medium Leane Nederland

14 JAAR ERVARING

Leane is al 14 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Leane is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Leane is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.08 out of 5
66 getuigenissen

LEANE MEDIUM LEANE

Hallo ik ben Leane.

Ik ben een medium en werk veel met de Lenormand kaarten. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring om u graag zoveel mogelijk bij te staan om alle problemen, vragen nu en in de toekomst te adviseren.

Door mijn eerlijke open mind en inzicht in verschillende materies zoals liefde, relatie, werk etc. zullen uw vragen beantwoord worden om een meer stabiel en gelukkiger leven te kunnen ervaren.

Als consulent probeer ik op een eerlijke en constructieve manier u bij te staan en de nodige oplossingen naar voor te brengen.

Harte groet Leane.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LEANE

TOP