telefoonconsult medium LADY-LY

2714MEDIUM LADY-LY IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Lady-Ly is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lady-Ly, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Lady-Ly komt pas later online.

MEDIUM LADY-LY - HELDERVOELEND

MEDIUM LADY-LY - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Lady-Ly voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Lady-Ly.

MEDIUM LADY-LY - HELDERHOREND

Iemand zoals medium Lady-Ly die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.

Een helderhorend medium is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook vaak hooggevoelig of hoogsensitief .

Laat medium Lady-Ly u helpen met betrekking tot uw werk, uw financiële situatie of uw relatie! U krijgt dan direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met medium Lady-Ly.

Ook jij kan geholpen worden door onze helderhorenden! Bel nu met medium Lady-Ly met jaren ervaring in de paranormale wereld. Ontvang advies op het vlak van werk, liefde of financiën.

 MEDIUM LADY-LY AGENDA APRIL MEDIUM LADY-LY

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM LADY-LY

DAG

medium Lady-Ly heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lady-Ly heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lady-Ly, mailconsults met mediums, stel medium Lady-Ly in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lady-Ly, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LADY-LY

Geeft sinds 29 april 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Lady-Ly is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsult.

HELDERVOELEND

Medium Lady-Ly gebruikt als
persoonlijke pincode 2714

HELDERHOREND

Lady-Ly gaf laatste telefoonconsult op
4 april 2024 om 16u41
Lady-Ly gaf laatste chatconsult op
4 april 2024 om 13u21

glazen bol  medium Lady-Ly Nederland

4 JAAR ERVARING

Lady-Ly is al 4 jaar actief op mediums.nl

AF EN TOE ONLINE

Medium Lady-Ly is maar af en toe online, u kan best een belverzoek indienen.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Lady-Ly is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.79 out of 5
29 getuigenissen

LADY-LY MEDIUM LADY-LY

Ik ben medium Lady- Ly.

Met mijn helder voelende en helder horende gave help ik u graag samen met mijn gidsen om te kijken waar je tegen aanloopt, hoe we samen de weg hierin kunnen vinden en jou inzichten kunnen geven. We gaan samen tot in de kern (oorzaak) en bekijken samen hoe je er in hIer nu en verdere toekomst mee verder kan.

Dit kan gaan over liefde , relatie , toekomst , kinderen, het financiële en spiritualiteit, dit met behulp van de Lenormand kaartjes en de pendel. En als allerlaatste wil ik ook meegeven dat ik er ook altijd ben voor een luisterend oor.

Dus u bent altijd van harte welkom den tot horens.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LADY-LY

TOP