telefoonconsult medium KARLIEN

2101MEDIUM KARLIEN IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Karlien is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Karlien, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Karlien komt pas later online.

MEDIUM KARLIEN - MEDIUM

MEDIUM KARLIEN - MEDIUM

Een medium zoals medium Karlien communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Karlien en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Karlien en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Karlien is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM KARLIEN - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Karlien met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Karlien binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Karlien binnen te komen.

Een medium zoals medium Karlien die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Karlien in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Karlien dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM KARLIEN AGENDA MAART MEDIUM KARLIEN

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM KARLIEN

DAG

medium Karlien heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Karlien heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Karlien, mailconsults met mediums, stel medium Karlien in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Karlien, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM KARLIEN

Geeft sinds 12 september 2011 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Karlien gebruikt als
persoonlijke pincode 2101

HELDERWETEND

Karlien gaf laatste consult op
3 maart 2024 om 01u17

glazen bol  medium Karlien Nederland

14 JAAR ERVARING

Karlien is al 14 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Karlien is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Karlien is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.15 out of 5
304 getuigenissen

KARLIEN MEDIUM KARLIEN

Ik ben een heldervoelend medium.

We gaan samen tot de kern van je problemen om zo een oplossing te vinden. Ik geef je weer een klare kijk op je leven en je problemen.

Met al je vragen kun je bij mij terecht en met heel veel liefde zal ik je helpen.

Medium Karlien.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM KARLIEN

TOP