telefoonconsult medium INGRID

2191MEDIUM INGRID IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Ingrid is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Ingrid, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Ingrid komt pas later online.

MEDIUM INGRID - LENORMAND KAARTEN

MEDIUM INGRID - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Ingrid gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Ingrid antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Ingrid zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Ingrid die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Ingrid op al je levensvragen.

MEDIUM INGRID - RELATIECOACH

Relatiebemiddeling kan een uitstekende manier zijn om een partner van je dromen tegen te komen.

Toch doet een relatiecoach niet aan klassieke relatiebemiddeling zoals relatiebureaus.
Een relatiecoach zoals medium Ingrid geeft je kracht zodat je zelf sterker staat en door zelf te laten ontdekken hoe je jouw droompartner kan vinden.

Een relatiecoach zoals medium Ingrid geeft op vertrouwelijke en betrouwbare manier relatiebemiddeling door middel van positieve energie te sturen en je eerst in jezelf te laten geloven.

Je uitstraling is alles wanneer je op zoek bent naar een partner. Je moet eerst in jezelf geloven, jezelf graag zien, blijdschap en levensvreugde uitstralen... op die manier merken anderen je op en maak je veel meer kans om je soulmate te vinden.

Laat medium Ingrid u begeleiden en coachen om aan u zelf te werken en zo veel sterker te staan in uw zoektocht naar de ideale partner. Relatiecoaches gebruiken hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun relatie objectief te bekijken en daarmee de oplossingen te ontdekken om hun relatie te verbeteren.

Coaching wordt vandaag meestal begrepen als een proces waarbij medium Ingrid één of meerdere personen ondersteunt in het bereiken van bepaalde doelen. Maar dikwijls kan coaching ook gewoon een informele relatie zijn tussen twee mensen, van wie er een persoon meer ervaring en kennis bezit dan de andere, en waarbij de ene persoon advies en begeleiding geeft aan de andere.

Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn in uw relatie. Onze getrainde en ervaren mediums helpen U om uw doelen in de liefde te bereiken en om antwoorden te vinden op uw liefdesvragen.

Zo kan relatiecoaching gebruikt worden om conflicten op te lossen of te vermijden in een relatie. Net als veel andere technieken van deze aard, is het gebaseerd op het standpunt dat een conflict de mogelijkheid biedt om een relatie te verbeteren en om tot wederzijds bevredigende oplossingen te komen.

Relatiecoaching baseert zich op een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, droomanalyse, e.a. met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van persoonlijke doelen in hun relatie.

Wil je weten hoe jij je relatie kan verbeteren?

Bel nu met medium Ingrid om U te helpen om uw relatie te verbeteren en om uw relationele vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 MEDIUM INGRID AGENDA MAART MEDIUM INGRID

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM INGRID

DAG

medium Ingrid heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Ingrid heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Ingrid, mailconsults met mediums, stel medium Ingrid in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Ingrid, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM INGRID

Geeft sinds 9 september 2013 paranormaal advies op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Medium Ingrid gebruikt als
persoonlijke pincode 2191

RELATIECOACH

Ingrid gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 17u02

glazen bol  medium Ingrid Nederland

12 JAAR ERVARING

Ingrid is al 12 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Ingrid is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Ingrid is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.35 out of 5
17 getuigenissen

INGRID MEDIUM INGRID

Hallo ik ben medium Ingrid en werk heel graag met de Madame Lenormand kaarten en mijn gevoel.

Ik kan je verder op weg helpen met vragen op veel gebieden zoals liefde, werk en relatie.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM INGRID

TOP