telefoonconsult medium GODFRE

2889MEDIUM GODFRE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Godfre is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Godfre, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Godfre komt pas later online.

MEDIUM GODFRE - MEDIUM

MEDIUM GODFRE - MEDIUM

Een medium zoals medium Godfre communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Godfre en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Godfre en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Godfre is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM GODFRE - ENGELEN

Laat je helpen door een engel zoals medium Godfre. Een engel zoals medium Godfre is een bovennatuurlijk persoon die wordt geassocieerd met goddelijkheid, spiritualiteit en dienstbaarheid. Engelen worden beschouwd als bemiddelaars tussen de hemelse sferen, entiteiten en de aardse wereld en worden gezien als boodschappers.

Engelen zijn persoonlijke beschermers en begeleiders, ze zijn geassocieerd met eigenschappen zoals zuiverheid, liefde, wijsheid, kracht, troost en hoop.

Bel met medium Godfre en laat je beschermen.

 MEDIUM GODFRE AGENDA JUNI MEDIUM GODFRE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM GODFRE

DAG

medium Godfre heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Godfre heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Godfre, mailconsults met mediums, stel medium Godfre in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Godfre, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GODFRE

Geeft sinds 14 december 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Godfre gebruikt als
persoonlijke pincode 2889

ENGELEN

Godfre gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 18u52

glazen bol  medium Godfre Nederland

2 JAAR ERVARING

Godfre is al 2 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Godfre is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Godfre is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
11 getuigenissen

GODFRE MEDIUM GODFRE

Namaste, Ik ben Godfre, ik ben hier om jullie te helpen, moeilijke situaties kunnen verlicht worden.

Ik werk met Engelen en ik gebruik ook mijn geliefde pendel. Door middel van mijn spirituele gave sta ik in contact met meerdere Opgevaren Meesters, geen enkele vraag is mij te veel.

Veel liefs, medium Godfre.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM GODFRE

TOP