telefoonconsult medium ELLAH

2768MEDIUM ELLAH IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Ellah is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Ellah, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Ellah komt pas later online.

MEDIUM ELLAH - HELDERVOELEND

MEDIUM ELLAH - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Ellah voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Ellah.

MEDIUM ELLAH - MEDIUM

Een medium zoals medium Ellah communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Ellah en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Ellah en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Ellah is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 MEDIUM ELLAH AGENDA JULI MEDIUM ELLAH

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM ELLAH

DAG

medium Ellah heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Ellah heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Ellah, mailconsults met mediums, stel medium Ellah in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Ellah, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ELLAH

Geeft sinds 13 juni 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Ellah gebruikt als
persoonlijke pincode 2768

MEDIUM

Ellah gaf laatste telefoonconsult op
11 juli 2024 om 01u42

glazen bol  medium Ellah Nederland

3 JAAR ERVARING

Ellah is al 3 jaar actief op mediums.nl

AF EN TOE ONLINE

Medium Ellah is maar af en toe online, u kan best een belverzoek indienen.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Ellah is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.74 out of 5
38 getuigenissen

ELLAH MEDIUM ELLAH

Ik ben Ellah, een heldervoelend medium en kaartlegster.

We zijn allemaal wel eens zoekende naar antwoorden, oplossingen of verlossingen. Heb je problemen en of vragen? Graag help ik je daarbij, en zal je bijstaan met behulp van mijn inzicht en gave.

Met mijn spiritueel invoelende gave help ik graag verder in het dagelijkse leven en geef antwoord op de meest uiteenlopende vragen.

Lieve groetjes.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ELLAH

TOP