telefoonconsult medium ELENA

2695MEDIUM ELENA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Elena is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Elena, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Elena komt pas later online.

MEDIUM ELENA - HELDERVOELEND

MEDIUM ELENA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Elena voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Elena.

MEDIUM ELENA - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Elena gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Elena antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Elena zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Elena die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Elena op al je levensvragen.

 MEDIUM ELENA AGENDA MAART MEDIUM ELENA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM ELENA

DAG

medium Elena heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Elena heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Elena, mailconsults met mediums, stel medium Elena in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Elena, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ELENA

Geeft sinds 16 december 2020 paranormaal advies op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Elena gebruikt als
persoonlijke pincode 2695

LENORMAND KAARTEN

Elena gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 17u35

glazen bol  medium Elena Nederland

5 JAAR ERVARING

Elena is al 5 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Elena is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Elena is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.91 out of 5
11 getuigenissen

ELENA MEDIUM ELENA

Dag mooi mens, soms zit het even niet mee, of hebben we behoefte aan inzicht of simpelweg een luisterend oor.

Ik help je met al mijn liefde verder wanneer je dit nodig hebt. Met liefde en licht is er altijd een oplossing of lichtpunt te vinden.

Hiervoor maak ik gebruik van mijn heldervoelend, helderziend en helderhorende gave. Deze gaven ervaar ik sinds mijn jeugdjaren.

Life is as only good as your mindset. Veel liefde en licht.

Elena.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ELENA

TOP