telefoonconsult medium EGON

2113MEDIUM EGON IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Egon is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Egon, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Egon komt pas later online.

MEDIUM EGON - PARAGNOST

MEDIUM EGON - PARAGNOST

Een paragnost zoals medium Egon beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals medium Egon neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van medium Egon. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, medium Egon staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met medium Egon. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

MEDIUM EGON - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals medium Egon ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door medium Egon, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van medium Egon is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat medium Egon zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 MEDIUM EGON AGENDA JULI MEDIUM EGON

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM EGON

DAG

medium Egon heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Egon heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Egon, mailconsults met mediums, stel medium Egon in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Egon, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM EGON

Geeft sinds 22 augustus 2019 paranormaal telefoonconsult op deze website.

PARAGNOST

Medium Egon gebruikt als
persoonlijke pincode 2113

HELDERZIEND

Egon gaf laatste telefoonconsult op
17 juli 2024 om 15u05

glazen bol  medium Egon Nederland

6 JAAR ERVARING

Egon is al 6 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Egon is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Egon is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.05 out of 5
96 getuigenissen

EGON MEDIUM EGON

Als paragnost (helderziend en helder voelend medium) gebruik ik - ter ondersteuning van mijn rechtstreekse buitenzintuiglijke waarnemingen ook de kaarten –onder meer de Tarot- om een beeld te krijgen van de uiterlijke en innerlijke factoren die bepalend zijn voor uw huidige en toekomstige levenssituatie.

Ik geef antwoord op alle vragen die betrekking hebben op toekomstige ontwikkelingen op welk gebied dan ook.

Het is mijn streven u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van keuzes die betrekking hebben op verdere spirituele ontwikkelingen in uw leven.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM EGON

TOP