telefoonconsult medium DONNA

2045MEDIUM DONNA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Donna is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Donna, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Donna komt pas later online.

MEDIUM DONNA - PARAGNOST

MEDIUM DONNA - PARAGNOST

Een paragnost zoals medium Donna beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals medium Donna neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van medium Donna. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, medium Donna staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met medium Donna. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

MEDIUM DONNA - MEDIUM

Een medium zoals medium Donna communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Donna en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Donna en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Donna is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 MEDIUM DONNA AGENDA JUNI MEDIUM DONNA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM DONNA

DAG

medium Donna heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Donna heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Donna, mailconsults met mediums, stel medium Donna in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Donna, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM DONNA

Geeft sinds 14 juli 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.

PARAGNOST

Medium Donna gebruikt als
persoonlijke pincode 2045

MEDIUM

Donna gaf laatste telefoonconsult op
13 februari 2023 om 16u01

glazen bol  medium Donna Nederland

4 JAAR ERVARING

Donna is al 4 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Donna is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Donna is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
428 getuigenissen

DONNA MEDIUM DONNA

Mijn naam is medium Donna.

Bij mij kunt u terecht met alles wat u dwars zit. Ik ben Paragnost, Astroloog, Medium en werk ook met de Lenormandkaarten en Tarotkaarten.

Specialisme in liefde, relatievragen en financiën. Met mijn gave geef ik u graag inzicht om de weg terug te vinden naar levensgeluk.

Met liefde help ik u graag en u kunt mij alle vragen stellen niks is mij te gek. Daarbij mag u mij ook een foto sturen.

Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern.

Gedetailleerde antwoorden.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM DONNA

TOP