telefoonconsult Medium CHRISTIE

2924 MEDIUM CHRISTIE IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Christie staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met medium Christie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJmedium Christie

PIN 2924 MEDIUM CHRISTIE

telefoonconsult  mediums
Hallo, Mijn naam is medium Christie, graag wil ik mijn spirituele ervaring en interesse met u delen, wil je graag een spirituele tijd met mij doorbrengen aarzel dan zeker niet om met mij op te nemen, steeds sta ik voor u klaar om u te helpen op spiritueel vlak, alvast vele spirituele groetjes. Liefs Christie.
Medium - Spirituele coach - Intuitief - Nederlands

MEDIUM CHRISTIE - MEDIUM

MEDIUM CHRISTIE - MEDIUM

Een medium zoals medium Christie communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Christie en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Christie en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Christie is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM CHRISTIE - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals medium Christie is vaak paranormaal begaafd. Een medium zoals medium Christie die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren mediums helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met medium Christie om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. medium Christie helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 MEDIUM CHRISTIE AGENDA JULI MEDIUM CHRISTIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM CHRISTIE

DAG

medium Christie heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Christie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Christie, mailconsults met mediums, stel medium Christie in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Christie, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM CHRISTIE

Geeft sinds 22 mei 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Christie gebruikt als
persoonlijke pincode 2924

SPIRITUELE COACH

Christie gaf laatste telefoonconsult op
18 juli 2024 om 23u13

glazen bol  medium Christie Nederland

1 JAAR ERVARING

Christie is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Christie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

CHRISTIE MEDIUM CHRISTIE

Hallo, Mijn naam is medium Christie, graag wil ik mijn spirituele ervaring en interesse met u delen, wil je graag een spirituele tijd met mij doorbrengen aarzel dan zeker niet om met mij op te nemen, steeds sta ik voor u klaar om u te helpen op spiritueel vlak, alvast vele spirituele groetjes.

Liefs Christie.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM CHRISTIE

TOP