telefoonconsult medium CATHLEEN

2564MEDIUM CATHLEEN IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Cathleen is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Cathleen, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Cathleen komt pas later online.

MEDIUM CATHLEEN - HELDERVOELEND

MEDIUM CATHLEEN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Cathleen voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Cathleen.

MEDIUM CATHLEEN - KAARTLEGGEN

Kaartleggen is een methode die medium Cathleen kan gebruiken bij het voorspellen van uw toekomst. Er bestaan verschillende methodes bij het kaartleggen en er zijn dan ook verschillende soorten kaarten. Kaartleggen is al een eeuwenoud volksgebruik. Er is dan ook altijd al behoefte geweest bij mensen om een blik in de toekomst te kunnen werpen. Kaartleggen bij mediums.nl gaat als volgt: u stelt aan medium Cathleen die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna deze persoon voor u de kaarten zal leggen.

Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat medium Cathleen beschikt over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen kan geven.

Wilt u ook meer weten over wat er de komende tijd op uw pad komt? Heeft u specifieke vragen over uw relatie, uw gezondheid of uw werksituatie? Aarzel dan niet langer en bel met medium Cathleen. Je stelt een specifieke vraag en vervolgens legt medium Cathleen de kaarten speciaal voor jou. Op deze manier krijgt u specifieke en directe antwoorden op uw persoonlijke vragen en situatie.

 MEDIUM CATHLEEN AGENDA MAART MEDIUM CATHLEEN

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM CATHLEEN

DAG

medium Cathleen heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Cathleen heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Cathleen, mailconsults met mediums, stel medium Cathleen in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Cathleen, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM CATHLEEN

Geeft sinds 4 september 2018 paranormaal advies op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Cathleen gebruikt als
persoonlijke pincode 2564

KAARTLEGGEN

Cathleen gaf laatste consult op
29 februari 2024 om 16u24

glazen bol  medium Cathleen Nederland

7 JAAR ERVARING

Cathleen is al 7 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Cathleen is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Cathleen is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.33 out of 5
9 getuigenissen

CATHLEEN MEDIUM CATHLEEN

Cathleen, ben een medium en een gespecialiseerde kaartlegster heldervoelend en pendelen, ook kan ik je bijstaan met vragen over een relatieproblemen.

Voor al uw vragen mag u mij bellen.

ik help U graag verder met heel veel liefde.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM CATHLEEN

TOP