telefoonconsult medium ALENA

2781MEDIUM ALENA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Alena is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Alena, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Alena komt pas later online.

MEDIUM ALENA - MEDIUM

MEDIUM ALENA - MEDIUM

Een medium zoals medium Alena communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Alena en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Alena en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Alena is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM ALENA - ASTROLOOG

Een astroloog zoals medium Alena kan op basis van de dag, de plaats en het uur van je geboorte voor u een persoonlijke geboortehoroscoop opstellen.

Een astroloog maakt op basis van deze gegevens en de stand van de hemellichamen (zon, maan en planeten) en uw ascendant op dat ogenblik een persoonlijke karakterbeschrijving, analyseert mogelijke problemen en maakt eveneens toekomstvoorspellingen. Het gebruik van astrologie kan door medium Alena voor u duidelijkheid geven over veel vragen, onzekerheden en gebeurtenissen in uw leven.

Een astroloog zoals medium Alena kan aan de hand van astrologie, de sterren, hemellichamen en je geboortedatum dus inzicht geven in verschillende zaken zoals uw karakter, levensloop en toekomst. Aan de hand van Astrologie kunnen er veranderingen waargenomen worden in je relatie, financiën, geluk en toekomst.

Een astroloog zoals medium Alena kan je dus meer inzicht geven in wat de sterren voor jou in petto hebben.

 MEDIUM ALENA AGENDA APRIL MEDIUM ALENA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM ALENA

DAG

medium Alena heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Alena heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Alena, mailconsults met mediums, stel medium Alena in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Alena, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ALENA

Geeft sinds 13 oktober 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Alena gebruikt als
persoonlijke pincode 2781

ASTROLOOG

Alena gaf laatste telefoonconsult op
9 april 2024 om 21u57
Alena gaf laatste chatconsult op
24 juli 1980 om 00u00

glazen bol  medium Alena Nederland

3 JAAR ERVARING

Alena is al 3 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Alena is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Alena is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.94 out of 5
133 getuigenissen

ALENA MEDIUM ALENA

Als intuitief medium sta ik klaar om jou te begeleiden op het gebied van werk, liefde en relaties.

Met behulp van verschillende tools zoals tarot, pendel en orakelkaarten, en mijn jarenlange ervaring, stem ik af op jouw energie en maak ik contact met jouw gidsen om je het beste advies te geven. Als astroloog kan ik je inzicht geven in je geboortehoroscoop en een synastrie horoscoop maken voor jou en je partner.

Met Horary astrologie kan ik specifieke vragen beantwoorden, van ja/nee-vragen tot het vinden van verloren voorwerpen.

Ik werk het beste met duidelijke en specifieke vragen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ALENA

TOP