telefoonconsult medium TINEKE

2245MEDIUM TINEKE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Tineke is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Tineke, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Tineke komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM TINEKE - LENORMAND KAARTEN

MEDIUM TINEKE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Tineke gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Tineke antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Tineke zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Tineke die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Tineke op al je levensvragen.

MEDIUM TINEKE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt medium Tineke al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan medium Tineke om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt medium Tineke het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt medium Tineke eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals medium Tineke schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met medium Tineke en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 MEDIUM TINEKE AGENDA APRIL MEDIUM TINEKE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM TINEKE

DAG

medium Tineke heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Tineke heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Tineke, mailconsults met mediums, stel medium Tineke in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Tineke, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM TINEKE

Geeft sinds 6 maart 2014 paranormaal telefoonconsult op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Medium Tineke gebruikt als
persoonlijke pincode 2245

PENDELEN

Tineke gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 01u19

glazen bol  medium Tineke Nederland

11 JAAR ERVARING

Tineke is al 11 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Tineke is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Tineke is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.69 out of 5
208 getuigenissen

TINEKE MEDIUM TINEKE

Lieve mensen, mijn naam is Tineke.

Aan de hand van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, en als medium ga ik jou helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Graag wil ik jou hierbij helpen.

Ook wil ik er nog aan toe voegen dat ik veel uit numerologie kan halen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM TINEKE

TOP