telefoonconsult medium STIENTJE

2230MEDIUM STIENTJE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Stientje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Stientje, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Stientje komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM STIENTJE - ERFHEKS

MEDIUM STIENTJE - ERFHEKS

Een erfheks is een heks waarvan de moeder of andere familieleden, ook heks waren. Een erfheks zoals medium Stientje erfde dus gaven en krachten van familie, de paranormale gaven zit als het ware in het bloed.

Een erfheks zoals medium Stientje kan je met problemen of vragen helpen door je raad en advies te geven over bepaalde situaties, je toekomst of problemen.

Een erfheks is vaak hypergevoelig voor contact met dieren en voelen ook aan als dieren problemen hebben. Als u een huisdier heeft met problemen, dan kan een erfheks zoals medium Stientje u hierbij helpen. Stuur gerust een foto van je dier door naar medium Stientje. Ook als u nieuwsgierig bent naar wat de toekomst u gaat brengen is het aan te raden om een erfheks een voorspelling voor u te laten doen.

MEDIUM STIENTJE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Stientje gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Stientje antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Stientje zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Stientje die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Stientje op al je levensvragen.

 MEDIUM STIENTJE AGENDA JUNI MEDIUM STIENTJE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM STIENTJE

DAG

medium Stientje heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Stientje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Stientje, mailconsults met mediums, stel medium Stientje in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Stientje, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM STIENTJE

Geeft sinds 21 januari 2014 paranormaal telefoonconsult op deze website.

ERFHEKS

Medium Stientje gebruikt als
persoonlijke pincode 2230

LENORMAND KAARTEN

Stientje gaf laatste telefoonconsult op
13 juni 2024 om 16u00

glazen bol  medium Stientje Nederland

11 JAAR ERVARING

Stientje is al 11 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Stientje is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Stientje is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.62 out of 5
86 getuigenissen

STIENTJE MEDIUM STIENTJE

Ik ben medium Stientje en geboren uit een geslacht van erfheksen, zodoende dat ik deze gave mocht voortzetten.

Ik kan u helpen met al uw vragen en gebruik daarvoor mijn heldervoelende gave. Ook gebruik ik als hulpmiddel de Lenormand kaarten en/of de tarotkaarten.

Mijn specialiteit ligt op het gebied van liefde, laat mij u bij staan.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM STIENTJE

TOP