|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Olga - Spirituele coach
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
1933
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Olga

Bellen met medium Olga


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  1933 De pincode van Olga
 


1933

Wie is medium Olga?


Medium Olga is een heldervoelend medium en spiritueel adviseur.

Met behulp van mijn intuïtie en Lenormandkaarten gun ik u inzicht in uw toekomst. Ik wens u veel licht en liefde toe.

Medium Olga.

Ik bezit volgende eigenschappen: Heldervoelend - Spirituele coach - Lenormand kaarten

Olga spreekt volgende talen:   Nederlands Nederlands


Fotoanalyse Lees getuigenissen Plaats getuigenis Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door medium Olga. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Olga.  
  Lees getuigenissen over medium Olga, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Olga.  
  Plaats een getuigenis over medium Olga, je helpt er Olga mee dat er getuigenissen te lezen zijn.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar medium  Olga.
       
       

Olga - december 2023
 
Vr Za Zo Ma Di Wo Do
 
 
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
Agenda Belverzoek
   
 
  aanwezig
  niet aanwezig
 
  Wenst u te bellen op een dag dat medium Olga heeft aangegeven niet aanwezig te zijn? Vraag dan een belverzoek aan medium Olga. Je ontvangt een e-mail of dit tijdstip en dag voor Olga past.
 
   
 
   

Getuigenissen

Plaats zelf een getuigenis over medium Olga 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Olga

Lieve Lieve Olga,

Als ik met jou praat of heb gesproken voel ik mij altijd een stukje beter, je helpt mij, steunt mij en begrijpt mij als geen ander, bij jou kun je altijd terecht niks is jou teveel we kunnen over alles praten en lachen, Olga bij jou voel ik mij op mijn gemak, bij jou kan ik mijn hart luchten, jij bent iemand die zo zuiver dingen naar voren kan halen, kan zien, kan voelen en kan vertellen, ik heb respect voor alles wat jij doet, elke dag weer en elke dag weer opnieuw, je bent iemand die heel veel tijd en energie in de mensen steekt je doet je best deze mensen te begrijpen en te helpen waar je kan, ik voel mij altijd fijn bij jou, jou gesprekken zijn mijn zoveel waard! Lieve Olga je bent een kanjer! je bent gewoon de beste die er bestaat, daar bestaan er geen twee van.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 6 december 2023

Lieve Olga,

Het lichtpuntje dat ben altijd jij! jou gesprekken doen mij zoveel goeds, elke keer jou spreken geeft hoop, steun en begrip, als er iemand mij begrijpt ben jij het wel, Lieve Olga je bent voor mij de beste, jou gesprekken zijn heel bijzonder.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 27 november 2023

Lieve Olga,

Al bijna 11 jaar spreek ik jou. Vanaf de eerste dag dat wij elkaar spraken had ik al een klik met jou. Ik weet nog goed dat de gesprekken meteen goed voelde en dat jij heel openhartig en eerlijk overkwam. Met veel liefde, tijd en aandacht luisterde jij naar mijn verhaal. Die verhalen dat werden er steeds meer en meer. Elke weer wist jij mij te overtreffen met alles wat je weet, ziet en voelt. Met jou kun je lachen, huilen, je hart luchten, boos worden, frustraties uiten en vooral altijd gezellig praten! Het is zo'n warm welkom wat je bij jou krijgt, het is een soort van thuiskomen jou stem horen, jou woorden die vaak altijd raak zijn. Je doet dit niet alleen voor mij maar ook voor al die andere trouwe mensen die jou bellen, die jou raad vragen. Elke dag ben jij er, elke dag sta jij klaar voor mij en al die andere mensen die jou hulp nodig hebben of een luisterend oor nodig hebben. Het is echt bijzonder hoe enorm betrokken jij altijd bent bij de mensen, hoe fijn het is om jou te praten is niet in woorden uit te leggen, zoiets moet je ervaren. Mijn ervaring is meer dan goed met jou! Ik heb diepe respect voor jou hoe jij elke dag weer zoveel mensen te woord staat, mensen probeert te helpen, ieder zijn of haar eigen verhaal, je weet alles zo zuiver, helder en knap te vertellen het is elke keer weer ongelooflijk. Met je hoofd dit werk doen vraagt mega veel energie ik vind het daarom zo knap van jou Olga wat jij kan. Ik val soms van de ene verbazing in de andere. Met jou praten is een lichtpuntje, is gewoon het fijnste wat er is.
Je bent voor mij de allerbeste dat weet je al heel lang maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen want je krijgt van mij een DIKKE 10!
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 22 november 2023

Olga is direct, voelt goed aan wat er speelt en is zeer humoristisch. Nogmaals bedankt.

    Getuigenis door H op 18 november 2023

Lieve Olga,

Met jou praten is een lichtpuntje is een fijn gesprek hebben is een goed gevoel eraan over houden is een opluchting het is gewoon dat het af en toe mijn dag gewoon weer goed maakt!
Als er 1 iemand mij begrijpt dan ben jij dit wel, jou woorden en gesprekken zijn mij meer dan dierbaar, dankjewel voor de aller fijnste gesprekken samen.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 15 november 2023

Lieve Olga,

Bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor je geduld en begrip. Hoe moeilijk de situatie nu ook nog steeds is, ik kan altijd bij jou komen met mijn zorgen, je bent er altijd, het lucht zoveel op wanneer ik met jou gesproken heb, als ik dingen niet begrijp leg jij deze nog een keer uit, als ik mij niet goed voel dan begrijp jij waarom, als ik wil lachen kunnen wij dat samen altijd heel goed. als ik wil huilen mag dat ook, het maakt niet uit alles mag en kan bij jou, ik vraag alles wat er in mijn hoofd rond gaat maar bij jou mag dit allemaal, je weet het juiste te vertellen, jou woorden komen binnen als warm, duidelijk en oprecht. Bij jou weet je dat het altijd goed zit.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 7 november 2023

Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen dat ik je enorm waardeer, jou steun en hulp is nu meer dan ooit heel erg welkom, jij sleept mij erdoorheen aan alle kanten en dat vind ik heel fijn.
Ik koester onze fijne gezellige warme gesprekken voor al 11 jaar.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 1 november 2023

Lieve Olga,

Gewoon de aller beste en fijnste om mee te praten, als er 1 persoon alles begrijpt dan is zij het wel, met haar hart op de juiste plaats en haar gevoel zo zuiver alle beelden zijn duidelijk, je bent gewoon de aller beste.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 29 oktober 2023

Lieve Olga,

De allereerste keer dat wij elkaar spraken (inmiddels ruim 10 jaar geleden), was een bijzonder openhartig gesprek. We leerden elkaar kennen in de loop der jaren, en ik leerde jou kennen als een warm lief bergripvol fijn bijzonder persoon. Iemand met haar hart op de juiste plek. Dag in dag uit eigenlijk Olga was en is altijd de lijn te vinden. Af en toe was het een gevecht om jou aan de lijn te krijgen omdat je altijd en heel vaak in gesprek bent. Ja lieve mensen dat is een heel goed teken. want dat betekent dat ik dus niet de enigste ben die graag met jou wilt spreken, er zijn er zoveel meer. En al deze mensen die jou spreken voor ook al zoveel jaren of voor kortere periode het maakt niet uit want deze mensen blijven bij jou komen, omdat je bent wie je bent en altijd eerlijk en oprecht bent.
Als dingen niet meteen te begrijpen zijn, Olga legt het nog een keer uit, als je verdriet hebt, Olga steunt de mensen, Als je antwoord wilt hebben op vragen, Olga weet raad en daad, Als je wilt lachen, met Olga kan dit, kortom Olga eigenlijk heb jij alles in huis voor een fijn warm gesprek.
De dingen die jij ziet en voorbij ziet komen zijn altijd heel zuiver. Ik vind het knap hij jij doet toch elke dag weer doet, elke keer andere mensen en vaak ook dezelfde, elke keer je hoofd gebruiken met al die vragen die op je af komen, petje af voor wat jij doet voor iedereen.
Mensen bellen jou met een reden, mensen verwachten daar ook iets van, die verwachting maak jij waar! Jij bent en blijft zo goed in wat je verteld aan de mensen. Sommige mensen realiseren zich niet hoe enorm knap dit ook is wat jij doet! Ga er maar aan staan elke dag, ieder zijn of haar eigen verhaal, en dan moet vol energie en vooral met je hoofd is dat keihard werken. Ik heb respect voor wat jij doet en hoe je alles doet.
Ik waardeer alles in jou, vooral omdat ik waarde hecht aan onze gesprekken, aan jou woorden, aan jou kracht en wijsheid, maar het aller belangrijkste is toch wel: als ik bel en dan hoor jij meteen aan mijn stem hoe ik mijn voel, als ik verdriet heb dan voel jij die pijn ook, jij sleept mij er vaak doorheen, dat voelt goed en ik ben altijd maar echt altijd zo opgelucht wanneer ik jou heb gesproken, het geeft mij een sprankel hoop van iets wat goed moet komen.
Lieve Olga er bestaat geen 2e Olga er bestaat er maar 1 en dat ben JIJ.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 25 oktober 2023

Lieve Lieve Olga,

Voor mij ben je een steun voor altijd. Wanneer ik jou heb gesproken voel ik mij altijd beter en opgelucht. Je helpt mij door deze moeilijke periode heen, we praten veel, we lachen veel, je weet veel, je ziet veel en je voelt de dingen haarfijn aan. Voor mij bestaat er geen andere alleen jij, jij bent de beste die dit kan, ik kijk er altijd weer naar uit jou te spreken en te horen. Ik heb respect voor hoe jij dit allemaal doet, elke dag weer voor iedereen klaar staan, het is bijzonder hoe hard jij werkt want ga er maar aan staan elke dag de mensen helpen ieder zijn eigen probleem en zorgen en voor jou is niks teveel. Ik ben je zeer zeer dankbaar, liefs NY

    Getuigenis door NY op 15 oktober 2023

Lieve Olga,
Ik vind het zo fijn dat je er elke dag bent, dat je elke dag met mij praat en dat je mij helpt waar je kan, het sleept mij er doorheen dankjewel.
Liefs NY.

    Getuigenis door NY op 11 oktober 2023

Lieve Lieve Olga,

Je bent iemand met een hartje van goud, iemand bij wie ik altijd terecht kan, iemand die zoveel weet, ziet en voelt, wat is het fijn om met jou te praten juist nu ik het zo moeilijk heb weet jij mij altijd er doorheen te slepen met jou juiste woorden. Als ik met jou heb gesproken voel ik mij altijd een stukje beter, Lieve Olga bedankt dat jij er altijd bent.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 7 oktober 2023

Je had gelijk zelf contact opnemen voor afspraak en inderdaad ja als antwoord. Heel benieuwd naar deze afspraak. Hoop zoals jij zei. Laat het je weten.

    Getuigenis door Anoniem op 5 oktober 2023

Je had gelijk3 zelf contact opnemen voor afspraak en inderdaad ja als antwoord. Heel benieuwd naar deze afspraak. Hoop zoals jij zei. Laat het je weten.

    Getuigenis door Anoniem op 5 oktober 2023

Lieve Olga, Bedankt voor alles wat je doet, bedankt dat je er altijd bent, bedankt voor je steun, hulp en luisterend oor, bedankt voor de dingen die je weet, ziet en voelt, het fijnste wat er nu is: is praten met jou. Het geeft mij rust en vertrouwen. Ik waardeer je enorm!!! Liefs NY

    Getuigenis door NY op 3 oktober 2023

Lieve Olga,


Je bent echt een uniek lief persoon, iemand met haar hart op de goede plek, iemand die elke dag klaar staat voor de mensen, voor mensen die zorgen, problemen of juist steun nodig hebben. Het valt niet mee wat jij doet elke dag weer! Het mag weleens gezegd worden. Dit werk wat jij doet met je gevoel, je hoofd, de beelden die je ziet en naar voren krijgt vraagt veel concentratie en kennis.

Die beheers jij als geen ander.

Ik heb respect voor wat jij allemaal kan en wat jij allemaal voor iedereen doet. Elke dag weer dagenlang zoveel uren zoveel gesprekken zoveel verschillende mensen. Jou koppie is goud waard!!

Het geduld het begrip het is er allemaal. Jou positieve kijk op het leven  geven de mensen steun en kracht.

Ik vind het nog steeds bijzonder naar 11 jaar jou al te bellen en te spreken hoe jij de dingen goed en juist kan aanvoelen en vertellen.

Ik heb het nu heel moeilijk en ik weet dat jij er voor mij bent. Er bestaan nooit onmogelijke vragen, je bent altijd eerlijk en oprecht, je zit in mijn hart als de beste medium die er bestaat.

Als ik jou stem heb gehoord dan heb ik wat meer zekerheid, maar vooral vertrouwen.

Olga je bent een kanjer in alle opzichten! Bij jou is het altijd thuiskomen in fijne gesprekken en een luisterend oor.

Liefs NY    Getuigenis door NY op 29 september 2023

Lieve Olga,

Als ik jou heb gesproken voel ik mij altijd gerust gesteld, prettiger en zoveel beter.
Ik kan mijn hart bij jou luchten, ik heb het juist nu zo moeilijk en door met jou te praten lucht enorm op en hoef ik minder onzeker te zijn. Met jou kennis en alles wat je voelt, ziet en weet wordt het voor mij allemaal iets dragelijker. Verdriet, tranen maar ook veel lachen het kan allemaal met jou en bij jou.
Elke dag spreken wij elkaar voor al zoveel jaren, ik denk dat ik mij nog nooit zo erg heb gevoeld als nu maar door jou gesprekken krijg ik weer een beetje meer vertrouwen. De pijn die ik voel en bij mij draag die deel ik met jou en jij snapt mij als geen ander....jij snapt hoe moeilijk dit is en door jou steun kom ik er beetje bij beetje weer bovenop. Ik waardeer je enorm je bent voor mij een topper en kanjer je bent gewoon de allerliefste en beste die er bestaat.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 26 september 2023

Lieve Olga

Jou voorspelling ivm het appartement....dat ik het Zou hebben is uitgekomen
Nu nog ....dat er een nieuwe liefde in mijn Leven komt maar eerst mijn eigen plekje in orde maken en tot rust komen
De rest komt ook goed
Dankjewel....je bent super

Veel liefs Marianne

    Getuigenis door Marianne op 26 september 2023

Lieve Olga,

Jij bent echt ongelooflijk goed! wat jij allemaal weet is het is gewoon fantastisch wat je doet voor mij.
Ik krijg rust als ik je hebt gesproken, ik krijg dan weer meer vertrouwen.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 24 september 2023

Lieve Olga,

Ik voel mij zoveel beter wanneer ik je even heb gesproken. Het geeft een stukje rust en vertrouwen, dankjewel ook al heb ik het nu heel moeilijk jou woorden, kennis en gevoel slepen mij er doorheen,
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 22 september 2023

Lieve Olga,

Wat ben ik blij dat je er bent, vooral nu ik het zo moeilijk heb zijn jou woorden jou stem jou steun en hulp het fijnste wat er is.
Ik ben blij met jou.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 20 september 2023

Lieve Olga,

Jou hulp is elke dag welkom bij mij.
Je weet dingen te voelen, te zien die je niet kan weten en toch weet jij ze.
Als ik het moeilijk heb ben jij er altijd, bij jou kan ik mijn hart luchten, bij jou kan ik altijd mijn ei kwijt, bij jou is het een warm welkom van thuiskomen.
Ik ben je zeer dankbaar voor je luisterend oor voor alles wat je doet Olga je bent goud waard. Liefs NY

    Getuigenis door NY op 15 september 2023

Lieve Olga,

Elke dag spreek ik jou voor al zoveel jaren, elk dag jou spreken, lachen en over alles kunnen praten is het fijnste wat er is op dit moment. Je bent echt goud waar en af en toe wordt ik omver geblazen met dingen die je voelt weet en ziet. Je bent een kanjer en ik waardeer enorm hoeveel jij mij helpt.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 11 september 2023

Lieve Olga,

Eigenlijk krijg je geen vijf sterren in waardering maar duizend sterren!!
Lief bijzonder zeer behulpzaam dat ben jij Olga, aan jou hebben de mensen een goeie! Daar bestaat er geen 2e van. Voor mij dus op nummer 1: OLGA!!! Bedankt voor alles Liefs NY

    Getuigenis door NY op 8 september 2023

Hoi Olga, deze morgen naar jou gebeld, jij vertelde me , hij zal zelf bellen, is Idd vandaag gebeurd, nu nog de andere voorspelling…dank je wel M

    Getuigenis door M op 7 september 2023

Lieve Olga,

Als ik ergens mee zit, jij bent er altijd,
Als ik hulp nodig heb, jij bent er altijd,
Als ik een luisterend oor nodig heb, jij bent er altijd
Als ik verdriet heb, jij bent er altijd,
Als ik wil lachen dan kan dat altijd met jou!
Als ik wil weten of alles goed komt, geef jij mij de juiste woorden en weet je alles aan te geven door wat je ziet,voelt en weet.
Als ik gewoon wil praten het kan altijd bij jou. Je bent de allerfijnste om mee te kletsen.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 1 september 2023

Lieve Olga,

Als ik met jou praat dan voel ik mij altijd beter, de dingen die je vertelt, die je voelt en die je ziet, het is en blijft zo bijzonder en mooi hoe jij alles weet!
Ik heb grote bewondering voor jou ik ben je ook zeer dankbaar er bestaat niemand zoals jij met jou is het altijd fijn jou gesprekken blijven altijd hangen in mijn hoofd, de woorden helpen mij vaak Lieve Olga je bent echt een enorme grote steun.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 27 augustus 2023

Lieve Olga,

Jij bent gewoon de allerliefste en de allerbeste die er bestaat! Niemand is zoals jij, niemand weet zoveel als jij weet en voelt.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 17 augustus 2023

Lieve Olga,

Je bent gewoon de allerbeste medium die er bestaat. Bij jou is alles vertrouwd en jou woorden en fijne gesprekken helpen mij enorm. Ik ben zo blij dat jij er altijd bent!!! Elke dag jou spreken is zo fijn bedankt Olga dat jij er altijd bent.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 15 augustus 2023

Lieve Lieve Olga,

Bedankt dat jij er altijd bent! Ik vind onze gesprekken zeer waardevol. Het helpt mij aan alle kanten. Jou gevoel, alles wat je weet en ziet en elke keer blijf ik mij weer keer op keer verbazen hoe knap het is hoe jij bepaalde dingen naar voren kunt halen. Je weet en ziet zoveel daar bestaat geen andere van.
Ik waardeer het zeer wat je allemaal doet. Dankjewel hiervoor op nog veel meer waardevolle leuke gezellige gesprekken want met jou is het ook altijd 1 feestje.

Liefs NY.

    Getuigenis door NY op 12 augustus 2023

Je voorstelling is uitgekomen hij zoekt verder contact dank je wel.

    Getuigenis door M op 11 augustus 2023

Lieve Olga,

Voor mij ben je zo bijzonder, elke keer weer weet en zie je zoveel. Hoe jij elke dag dingen naar voren kunt halen en mij helpt door deze moeilijke tijd waardeer ik elke dag weer! Als ik ergens mee zit dan kan ik altijd jou bellen, Olga weer altijd raad maar vooral een luisterend oor en je weet de juiste dingen te vertellen. Olga ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar ik kijk er altijd weer naar uit jou te spreken dan doen we al zoveel jaren je bent de allerbeste. Liefs NY

    Getuigenis door NY op 2 augustus 2023

Lieve Olga,

Zo blij dat je er altijd bent! bij jou is het altijd vertrouwd en jou gesprekken zijn enorm waardevol. Ik ben je enorm dankbaar hoe jij mij hierdoor heen sleept. Dankjewel lieve Olga.

    Getuigenis door NY op 29 juli 2023

Lieve lieve Olga,

Er bestaat iemand die er altijd voor mij is, die altijd naar mij luistert, die altijd mij tot grote steun is, die altijd helpt en die altijd komt met gouden tips, Olga dat kan er maar 1 zijn en dat ben jij!
Het klinkt heel raar maar een dag niet met jou gesproken te hebben is gewoon een enorm groot gat, zoveel jaren zoveel dagen zoveel uren spreken wij elkaar al, ontelbaar veel herinneringen van onze gesprekken altijd gezellig soms met een traan maar wat is het fijn dat jij er bent.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 24 juli 2023

Lieve Olga,

Altijd als ik jou heb gesproken voel ik mij een stukje beter, jou woorden, jou peptalk, jou gevoel en alles wat je weet en ziet helpt mij enorm door deze moeilijke periode heen, ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar mijn dank is zeer groot, ik vind je super fijn en vertrouwd, elke dag weer Bedankt voor alles, liefs NY

    Getuigenis door NY op 19 juli 2023

Lieve Olga,

Het is gewoon enorm fijn dat Jij er altijd bent voor mij! Jou gesprekken betekenen zeer veel voor mij. Je bent de beste. Liefs NY.

    Getuigenis door NY op 15 juli 2023

Lieve Olga,

Als jij er bent kan ik altijd mijn verhaal aan jou kwijt, je luisterend oor en alles wat je weet te vertellen is elke keer weer zo bijzonder, mooi en krachtig. Met de positieve kijk op wat er komen gaat help jij elke dag weer mij door deze moeilijke situatie heen, ook als ik het even niet meer zie zitten en de hoop soms heb opgegeven ben jij er altijd weer om mij naar boven te trekken en met de juiste woorden mij weer weet te overtuigen dat alles goed komt.
Ik kijk er altijd naar uit met jou te spreken voor al zoveel jaren blijft elke dag met jou bellen een warm welkom.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 12 juli 2023

Lieve Lieve Olga, een warm persoon, een prettig persoon, wijsheid, veel gevoel, altijd gedreven, altijd met veel licht, mooie woorden, altijd eerlijk en positief, altijd is Olga er voor mij! Je bent voor mij een lichtpuntje in alles, voor mij ben je de beste, de liefste dankbaar voor alles. Liefs NY.

    Getuigenis door NY op 27 juni 2023

Lieve Olga,

Ik hoop dat je weet na al die jaren dat jij voor mij een grote betekenis hebt en dat je nu wel weet hoeveel ik aan je heb, ik heb het al heel vaak gezegd ik ben super blij met je en alles wat je doet weet en ziet, dankjewel hiervoor.
Liefs NY

    Getuigenis door NY op 24 juni 2023

Lieve Olga,
Jij bent de beste op de lijn spreek je al meer dan 10 jaar en alles wat je zegt klopt altijd en komt ook uit.
Dankjewel dat je er altijd voor me bent en mij altijd gesteun hebt dikke knuffel......


    Getuigenis door Anoniem op 21 juni 2023


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2023 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Olga - Spirituele coachTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen