telefoonconsult Medium NEGILIA

2736 MEDIUM NEGILIA IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Negilia staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met medium Negilia, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJmedium Negilia

PIN 2736 MEDIUM NEGILIA

telefoonconsult  mediums
Hallo lieve mensen Ik ben medium Negillia en werk samen met mijn relatie, tarot en Lenormandkaarten, maar krijg ook ondersteuning van mijn engelen en mijn gidsen. Ik kan je helpen oplossingen te vinden op al jouw gestelde vragen en ook hoe je momenteel in het leven staat. Geen vraag is te gek voor mij! Misschien wil je ook graag weten of je dit jaar gaat verhuizen. En alles wat wij bespreken zal ook tussen ons blijven! Stel gerust jouw vraag.
Medium - Gidscontact - Tarotkaarten - Nederlands

Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM NEGILIA - MEDIUM

MEDIUM NEGILIA - MEDIUM

Een medium zoals medium Negilia communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Negilia en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Negilia en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Negilia is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM NEGILIA - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat medium Negilia je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat medium Negilia je gids zijn.

 MEDIUM NEGILIA AGENDA JULI MEDIUM NEGILIA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM NEGILIA

DAG

medium Negilia heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Negilia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Negilia, mailconsults met mediums, stel medium Negilia in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Negilia, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM NEGILIA

Geeft sinds 1 september 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/incl_infoblokconsulent.php on line 70

MEDIUM

Medium Negilia gebruikt als
persoonlijke pincode 2736

GIDSCONTACT

Negilia gaf laatste telefoonconsult op
19 juli 2024 om 04u05

glazen bol  medium Negilia Nederland

4 JAAR ERVARING

Negilia is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Negilia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Negilia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.64 out of 5
45 getuigenissen

NEGILIA MEDIUM NEGILIA

Hallo lieve mensen Ik ben medium Negillia en werk samen met mijn relatie, tarot en Lenormandkaarten, maar krijg ook ondersteuning van mijn engelen en mijn gidsen.

Ik kan je helpen oplossingen te vinden op al jouw gestelde vragen en ook hoe je momenteel in het leven staat. Geen vraag is te gek voor mij! Misschien wil je ook graag weten of je dit jaar gaat verhuizen.

En alles wat wij bespreken zal ook tussen ons blijven! Stel gerust jouw vraag.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM NEGILIA

TOP