telefoonconsult medium MAAIKE

2793MEDIUM MAAIKE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Maaike is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Maaike, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Maaike komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM MAAIKE - PENDELEN

MEDIUM MAAIKE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt medium Maaike al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan medium Maaike om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt medium Maaike het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt medium Maaike eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals medium Maaike schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met medium Maaike en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

MEDIUM MAAIKE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Maaike gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Maaike antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Maaike zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Maaike die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Maaike op al je levensvragen.

 MEDIUM MAAIKE AGENDA JULI MEDIUM MAAIKE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM MAAIKE

DAG

medium Maaike heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Maaike heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Maaike, mailconsults met mediums, stel medium Maaike in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Maaike, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MAAIKE

Geeft sinds 28 oktober 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

PENDELEN

Medium Maaike gebruikt als
persoonlijke pincode 2793

LENORMAND KAARTEN

Maaike gaf laatste telefoonconsult op
16 juli 2024 om 14u37

glazen bol  medium Maaike Nederland

3 JAAR ERVARING

Maaike is al 3 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Maaike is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Maaike is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.27 out of 5
15 getuigenissen

MAAIKE MEDIUM MAAIKE

Welkom, ik ben medium Maaike.

Ik ben fijngevoelig en als gecertificeerd echtscheidingscoach en ervaringsdeskundige gespecialiseerd in relaties. Wil je weten of het terug goedkomt of kan je niet goed loslaten? Heb je het gevoel dat je vastzit ? Samen kijken we naar je situatie zodat ik je duidelijkheid en inzichten kan geven, waardoor veel opgelost geraakt en je weer verder kan.

Dit doe ik aan de hand van de Lenormand kaartjes en de pendel. Ik help je bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Heb je vragen over werk of carrière, ook dat kan.

Ik ben er graag voor je.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MAAIKE

TOP