telefoonconsult medium LOUISA

2723MEDIUM LOUISA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Louisa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Louisa, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Louisa komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM LOUISA - MEDIUM

MEDIUM LOUISA - MEDIUM

Een medium zoals medium Louisa communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Louisa en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Louisa en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Louisa is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM LOUISA - CONTACT OVERLEDENEN

Bij het verlies van een dierbare komen er vaak allerlei vragen over de dood naar boven in zo’n periode of je wou die persoon nog een vraag stellen. Heb je ook vragen aan medium Louisa over de dood of over een dierbare die je aan de dood verloren bent? Blijf dan niet langer met deze vragen in u hoofd zitten maar bel nu met medium Louisa.

Ben je in de rouw door het verlies van een dierbare? Laat medium Louisa je helpen met je rouw te verwerken.

Rouw kan in veel verschillende situaties voorkomen, de meest voorkomende is de rouw bij het overlijden van een dierbare. Maar iemand kan bijvoorbeeld ook in de rouw zijn door een scheiding of ziekte. Ben jij ook in de rouw? Laat medium Louisa je dan steunen en adviseren hoe met rouw om te gaan.

 MEDIUM LOUISA AGENDA JUNI MEDIUM LOUISA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM LOUISA

DAG

medium Louisa heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Louisa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Louisa, mailconsults met mediums, stel medium Louisa in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Louisa, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LOUISA

Geeft sinds 7 juni 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Louisa gebruikt als
persoonlijke pincode 2723

CONTACT OVERLEDENEN

Louisa gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 12u38

glazen bol  medium Louisa Nederland

4 JAAR ERVARING

Louisa is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Louisa is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Louisa is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
450 getuigenissen

LOUISA MEDIUM LOUISA

Lieve mensen ik ben medium Louisa, en met mijn gave geboren.

Ik krijg beelden op mij ogen op al u vragen over het verleden heden en toekomst. Soms vragen mensen zich af wat voor zin heeft het om contact te zoeken met overledenen.

Het antwoord is heel simpel. Het geeft zo veel steun om te weten dat je dierbare niet echt weg zijn en nog steeds in de buurt zijn al is het een onzichtbare vorm, de mensen aan gene zijde geven aan dat zij ons vaak laten weten dat ze er zijn maar helaas niet kunnen horen.

Daarom zijn zij ook heel blij als er een medium wordt ingeschakeld , het geeft ook rust aan de andere kant en geeft opheldering, ik ben geen kaartlegger en wil graag gerichte vragen. wees niet bang om mij te bellen voor zij komen uit liefde om te helpen.

Liefs medium Louisa.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LOUISA

TOP