telefoonconsult medium LILITH

2292MEDIUM LILITH IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Lilith is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lilith, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Lilith komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM LILITH - ERFHEKS

MEDIUM LILITH - ERFHEKS

Een erfheks is een heks waarvan de moeder of andere familieleden, ook heks waren. Een erfheks zoals medium Lilith erfde dus gaven en krachten van familie, de paranormale gaven zit als het ware in het bloed.

Een erfheks zoals medium Lilith kan je met problemen of vragen helpen door je raad en advies te geven over bepaalde situaties, je toekomst of problemen.

Een erfheks is vaak hypergevoelig voor contact met dieren en voelen ook aan als dieren problemen hebben. Als u een huisdier heeft met problemen, dan kan een erfheks zoals medium Lilith u hierbij helpen. Stuur gerust een foto van je dier door naar medium Lilith. Ook als u nieuwsgierig bent naar wat de toekomst u gaat brengen is het aan te raden om een erfheks een voorspelling voor u te laten doen.

MEDIUM LILITH - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Lilith gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Lilith antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Lilith zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Lilith die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Lilith op al je levensvragen.

 MEDIUM LILITH AGENDA JULI MEDIUM LILITH

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM LILITH

DAG

medium Lilith heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lilith heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lilith, mailconsults met mediums, stel medium Lilith in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lilith, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LILITH

Geeft sinds 25 september 2014 paranormaal telefoonconsult op deze website.

ERFHEKS

Medium Lilith gebruikt als
persoonlijke pincode 2292

LENORMAND KAARTEN

Lilith gaf laatste telefoonconsult op
21 juni 2024 om 18u02

glazen bol  medium Lilith Nederland

11 JAAR ERVARING

Lilith is al 11 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Lilith is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Lilith is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.82 out of 5
126 getuigenissen

LILITH MEDIUM LILITH

Vindt u het moeilijk om inzicht te krijgen in situaties waarin u zich bevind.

Wordt u heen en weer geslingerd door emoties. Misschien zit u even vast.

Laten we dan samen kijken welke inzichten ik u mag geven in verband met relatie, werk enz. Via de Lenormand kaarten en mijn ervaring als medium geef ik een antwoord op je vragen.

Ook worden er boodschappen doorgegeven via de engelenkaarten die een lichtpunt in je leven kunnen zijn.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LILITH

TOP