telefoonconsult medium JOHN

2396MEDIUM JOHN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium John is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium John, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium John komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM JOHN - MEDIUM

MEDIUM JOHN - MEDIUM

Een medium zoals medium John communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium John en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium John en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium John is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM JOHN - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals medium John ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door medium John, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van medium John is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat medium John zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 MEDIUM JOHN AGENDA JUNI MEDIUM JOHN

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM JOHN

DAG

medium John heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium John heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals John, mailconsults met mediums, stel medium John in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium John, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM JOHN

Geeft sinds 7 maart 2016 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium John gebruikt als
persoonlijke pincode 2396

HELDERZIEND

John gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 11u51

glazen bol  medium John Nederland

9 JAAR ERVARING

John is al 9 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium John is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

John is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.66 out of 5
169 getuigenissen

JOHN MEDIUM JOHN

Mijn naam is medium John.

Ik ben een heldervoelend en helderziend medium. Op jouw belangrijke levensvragen vind ik graag een oplossing.

In combinatie van de kaarten en het aanvoelen van jouw situatie komen we er snel. Voor een kort of lang gesprek ben je aan het juiste adres.

Tot zo John.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM JOHN

TOP