telefoonconsult Medium BO

2516 MEDIUM BO IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Bo staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met medium Bo, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJmedium Bo

PIN 2516 MEDIUM BO

telefoonconsult  mediums
Hallo ik ben medium Bo. Ik ben reeds 32 jaar bezig als medium en kaartlegster, en gebruik de lenormandkaarten als leidraad en bevestiging. Samen zoeken we naar de beste oplossing maar tevens ben je welkom voor een verhelderend gesprek. Met spirituele groeten Bo.
Medium - Lenormand kaarten - Spiritueel advies - Nederlands - Duits

Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM BO - MEDIUM

MEDIUM BO - MEDIUM

Een medium zoals medium Bo communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Bo en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Bo en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Bo is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM BO - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Bo gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Bo antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Bo zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Bo die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Bo op al je levensvragen.

 MEDIUM BO AGENDA JUNI MEDIUM BO

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM BO

DAG

medium Bo heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Bo heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Bo, mailconsults met mediums, stel medium Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM BO

Geeft sinds 24 oktober 2017 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Bo gebruikt als
persoonlijke pincode 2516

LENORMAND KAARTEN

Bo gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 19u12

glazen bol  medium Bo Nederland

8 JAAR ERVARING

Bo is al 8 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Bo is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Bo is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.60 out of 5
62 getuigenissen

BO MEDIUM BO

Hallo ik ben medium Bo.

Ik ben reeds 32 jaar bezig als medium en kaartlegster, en gebruik de lenormandkaarten als leidraad en bevestiging. Samen zoeken we naar de beste oplossing maar tevens ben je welkom voor een verhelderend gesprek.

Met spirituele groeten Bo.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM BO

TOP