telefoonconsult Medium GUNTER

2412 MEDIUM GUNTER IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Gunter geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Gunter, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Gunter is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Gunter

PIN 2412 MEDIUM GUNTER

telefoonconsult  medium Gunter
Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar. Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor. Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles, ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren. Medium Gunter.
Gidscontact - Pendelen - Kaartleggen - Nederlands - Spaans - Engels

MEDIUM GUNTER - GIDSCONTACT

MEDIUM GUNTER - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat medium Gunter je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat medium Gunter je gids zijn.

MEDIUM GUNTER - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt medium Gunter al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan medium Gunter om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt medium Gunter het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt medium Gunter eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals medium Gunter schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met medium Gunter en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 MEDIUM GUNTER AGENDA MAART MEDIUM GUNTER

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM GUNTER

DAG

medium Gunter heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Gunter heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Gunter, mailconsults met mediums, stel medium Gunter in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Gunter, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GUNTER

Geeft sinds 12 mei 2016 paranormaal advies op deze website.

GIDSCONTACT

Medium Gunter gebruikt als
persoonlijke pincode 2412

PENDELEN

Gunter gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 17u48

glazen bol  medium Gunter Nederland

9 JAAR ERVARING

Gunter is al 9 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Gunter is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Gunter is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.72 out of 5
747 getuigenissen

GUNTER MEDIUM GUNTER

Hallo allemaal ik ben medium Gunter en ben nu 46 jaar.

Sinds kindsbeen af voelde en kreeg ik meerdere dingen binnen gaande weg heb ik vele dingen nog bijgeleerd en weet ik best waar ik over spreek. Ik ben hiermede ook een TOP fotoreader maar voel ik ook heel veel dingen aan via een gesprek maar tevens heb ik ook een luisterend oor.

Voor alle mensen en geef ik ook begeleiding vanop deze lijn maar dit is nog niet alles, ook leg ik indien gewenst de kaarten en gebruik ik ook de pendel, maar mijn voorkeur van werken is liefste via de gidsen van mij. Wil jij een juiste aanpak nemen vergeet dan zeker mij ook niet te contacteren.

Medium Gunter.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM GUNTER

TOP