telefoonconsult medium MINOE ASTRID

2776MEDIUM MINOE ASTRID IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Minoe Astrid is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Minoe Astrid, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Minoe Astrid komt pas later online.

MEDIUM MINOE ASTRID - HELDERZIEND

MEDIUM MINOE ASTRID - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals medium Minoe Astrid ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door medium Minoe Astrid, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van medium Minoe Astrid is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat medium Minoe Astrid zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

MEDIUM MINOE ASTRID - DROOMANALYSE

Droomanalyse of droomduiding is voor het eerst gebruikt door psychiater Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse. Hij stelt dat dromen boodschappen zijn die voortkomen uit het onderbewuste en die zich manifesteren op een andere manier. Laat je dromen analyseren door medium Minoe Astrid.

Wil je weten wat je droom betekent? Laat je dan begeleiden door medium Minoe Astrid, die je droom op de juiste manier kan interpreteren.

De ontstaansreden van een droom id dikwijls heel onschuldig, vaak een recente gebeurtenis, medium Minoe Astrid kan je helpen om de verborgen betekenis van een droom te vinden, die altijd teruggaat tot een belangrijk moment uit je verleden. Via het proces van de droomarbeid wordt deze gebeurtenis dan op een heel andere wijze voorgesteld. Je droom id meestal een vervulling van een onderdrukte wens, de basis van droomduiding wordt gevormd door vrije associatie van elk afzonderlijk element in een droom en door afstand te doen van het rationele. Laat medium Minoe Astrid je helpen om op deze manier achter de ware betekenis van je droom te komen.

Bel nu met medium Minoe Astrid en kom te weten wat de diepere betekenis is van je dromen die je nieuwsgierigheid heeft geprikkeld, die je al dagen bezig houdt of die je echt grote zorgen baart!

 MEDIUM MINOE ASTRID AGENDA APRIL MEDIUM MINOE ASTRID

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MINOE ASTRID

DAG

medium Minoe Astrid heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Minoe Astrid heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Minoe Astrid, mailconsults met mediums, stel medium Minoe Astrid in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Minoe Astrid, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MINOE ASTRID

Geeft sinds 16 augustus 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Minoe Astrid is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsult.

HELDERZIEND

Medium Minoe Astrid gebruikt als
persoonlijke pincode 2776

DROOMANALYSE

Minoe Astrid gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 08u43
Minoe Astrid gaf laatste chatconsult op
7 april 2024 om 17u24

glazen bol  medium Minoe Astrid Nederland

3 JAAR ERVARING

Minoe Astrid is al 3 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Minoe Astrid is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Minoe Astrid is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
39 getuigenissen

MINOE ASTRID MEDIUM MINOE ASTRID

Hallo lieve mensen.

Van kinds af kon ik de toekomst al zien. Ik werk dagelijks met astrologie en droomanalyses.

Ik hou enorm veel van mensen en weet en leer veel van verschillende culturen en nationaliteiten. Met mijn eigen manieren word ik gezien als een eigenzinnig medium.

In een gesprek met mij is er maar één belangrijk en dat bent u, we nemen samen een kijkje op uw bestaan en toekomst.

Bel me, het zal u goed doen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MINOE ASTRID

TOP