telefoonconsult medium LOLA

2688MEDIUM LOLA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Lola is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lola, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Lola komt pas later online.

MEDIUM LOLA - MEDIUM

MEDIUM LOLA - MEDIUM

Een medium zoals medium Lola communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Lola en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Lola en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Lola is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM LOLA - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Lola met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Lola binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Lola binnen te komen.

Een medium zoals medium Lola die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Lola in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Lola dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM LOLA AGENDA JULI MEDIUM LOLA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM LOLA

DAG

medium Lola heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lola heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lola, mailconsults met mediums, stel medium Lola in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lola, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LOLA

Geeft sinds 31 oktober 2020 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Lola gebruikt als
persoonlijke pincode 2688

HELDERWETEND

Lola gaf laatste telefoonconsult op
18 juli 2024 om 11u24

glazen bol  medium Lola Nederland

5 JAAR ERVARING

Lola is al 5 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Lola is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Lola is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.98 out of 5
204 getuigenissen

LOLA MEDIUM LOLA

Ik ben medium Lola.

Een sterk helder voelend, wetend en ziend medium. Meer als 20 jaar ervaring.

Ik werk met lenormand kaarten. Reiki 1 2 3 gold en kundhalini.

Ook kan ik contact maken met een dierbare overledene, en werk ik als sjamaan en lichtwerker. Tevens maak ik gebruik van een pendel.

U kunt bij mij terecht voor al u vragen, of waar u ook tegen aan loopt. Geen vraag is te gek voor mij! Ook tijdsaanduiding kan ik mee geven.

Liefs lola.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LOLA

TOP