|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Guillermo - Helderwetend
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
2352
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Guillermo

Bellen met medium Guillermo


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  2352 De pincode van Guillermo
 


2352

Wie is medium Guillermo?


Ik ben Guillermo u kunt bij mij terecht als u een vraag heeft over het verleden, heden of de toekomst.

Ik ben helderziend helderwetend heldervoelend en helderhorend, ik leg geen kaarten. De naam verschaft mij alle informatie die ik nodig heb.

Heeft u een vraag op privé of zakelijk gebied, ik help u graag.

Daarbij ben ik eerlijk en oprecht, ik zeg niet wat u wilt horen maar wat mijn gidsen mij doorgeven.Ik bezit volgende eigenschappen: Helderziend - Helderwetend - Heldervoelend

Guillermo spreekt volgende talen:   Nederlands Nederlands   Engels Engels


Fotoanalyse Lees getuigenissen Plaats getuigenis Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door medium Guillermo. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Guillermo.  
  Lees getuigenissen over medium Guillermo, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Guillermo.  
  Plaats een getuigenis over medium Guillermo, je helpt er Guillermo mee dat er getuigenissen te lezen zijn.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar medium  Guillermo.
       
       

Guillermo - mei 2018
 
Di Wo Do Vr Za Zo Ma
 
 
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
Agenda Belverzoek
   
 
  aanwezig
  niet aanwezig
 
  Wenst u te bellen op een dag dat medium Guillermo heeft aangegeven niet aanwezig te zijn? Vraag dan een belverzoek aan medium Guillermo. Je ontvangt een e-mail of dit tijdstip en dag voor Guillermo past.
 
   
 
   

Getuigenissen

Plaats zelf een getuigenis over medium Guillermo 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Guillermo

Ik ben Guillermo heel dankbaar. Ik was mijn kat al bijna 2 weken kwijt en ik had de moed al bijna opgegeven dat ik hem nog zou zien.Guillermo zei dat ik hem weer terug zou zien en inderdaad ben ik hem per toeval ver van mijn huis tegengekomen, omdat ik savonds stopte met mijn auto voor iets anders stond mijn kat ineens voor mijn auto.Dit kan geen toeval zijn ,ik weet zeker dat Guillermo hem naar mij toegeleid heeft.

    Getuigenis door erica op 9 mei 2018

Toen ik u gisteren sprak, zei u mij mijn ex op een rechtbank te zien zien zitten. Gisteren avond krijg ik te horen dat hij dinsdag voor de correctionele rechtbank moet verschijnen wegens schriftvervalsing en oplichting. De burgelijke partij is de belgische staat. Topper.

    Getuigenis door Anoniem op 14 april 2018

Hele rustige aardige man. Hij was positief over hetgeen wat ik hem vroeg. ik hoop en ik ben zeer benieuwd of die uit zal gaan komen.

    Getuigenis door Debbie op 28 februari 2018

Beste Guillermo,

Ik heb je een paar weken geleden gesproken en toen heb je mij gezegd dat de man om wie het gaat hulp van buiten af gaat zoeken. Daar bedoel ik mee professionele hulp. Dit zodat hij eindelijk na jarenlang zijn rugzak van zichzelf weet af te doen en met mij een mooie toekomst kan opbouwen.

Gisteren met hem gesproken ( 12 -2-18 ) en hij zei dat hij contact heeft gezocht . of dit echt waar is ik weet het niet. Ik hoop zeer zeker dat je voorspelling uit zal komen en dat hij dit door gaat zetten.

Liefs Carmen.

    Getuigenis door Carmen op 13 februari 2018

Guillermo heeft een heel fijn stemgeluid. Zonder kaarten, enkel bij het benoemen van een naam, kan hij gedetailleerd over allerlei onderwerpen praten. Wat uiteraard erg fijn is. Ik bel Guillermo regelmatig en langzamerhand komen zijn voorspellingen uit. Bedankt voor je mooie readings keer op keer. Gr FF.

    Getuigenis door FF op 3 februari 2018

Heb quillermo op aanraden van een van zijn collega gebeld.
Zonder enige informatie zei hij meteen rake dingen.heb tranen met tuiten gehuild.prachtig. Lieve zuivere man en houd je niet langer aan de lijn als nodig
Dank je wel guillermo voor de bevestiging en rust die je me gaf. Vind u toppp.

    Getuigenis door M op 23 december 2017

Guillermo zo n fijn gesprek alweer met u gehad. We hebben een aantal keren met elkaar gesproken en vanavond weer. Uw rustige en vertrouwde stem geeft mij weer vertrouwen. Ben soms erg onzeker vwb mijn contact met P. Ik moet vertrouwen hebben en erin geloven. Ook loslaten want u heeft me zo vaak verteld dat het goedkomt. Dank u wel weer voor al uw ingevingen en onze gesprekken. Tot horens.

R.

    Getuigenis door R op 10 december 2017

Een consult gehad waarbij hij erg duidelijk is over het geen er voor mij mag gaan gebeuren. Sommige dingen te mooi om waar te zijn. Maar van mij mag het. Wat hij vertelde dat de dag erna zou gebeuren klopte ook. Hij vertelde dat de dag erna iets zou gaan gebeuren zodat mn nieuwe start toch nog kan beginnen. Het is nog niet zover. Maar als het mee zit krijg ik komende week groen licht. Hopelijk krijgt hij over het deel van de liefde ook gelijk. Al heb ik zelf die hoop op dat specifieke laten varen. Maar het mag.graag zelfs.

    Getuigenis door A op 9 december 2017

Dankje voor het mooie gesprek en de lach op mijn gezicht .
Lieve Groetjes Engelien.

    Getuigenis door Engelien op 15 november 2017

Super goed hoe Guillermo kan invoelen, hij is 1 van de beste mediums die ik ken. Zijn stem straalt ook enorm veel rust uit. Bedankt weer voor je mooie reading. X.

    Getuigenis door S op 6 november 2017

Guillermo had voorspeld dat iemand z'n ware gezicht en gevoel zou tonen. Ergens klonk z'n voorspelling heel cryptisch, maar nu het plaats heeft gevonden, begrijp ik nu precies wat Guillermo bedoelde. Dank je wel voor je altijd korte doch altijd zeer ware voorspellingen. Je bent erg uniek en eigenzinnig in wat je doorkrijgt. Tot op heden altijd de waarheid gebleken.

    Getuigenis door Waarheid op 30 oktober 2017

Beste Guillermo, vele malen heb ik u gebeld ten eerste, omdat u de beste bent en alles wat u voorspeld en verteld en dat alles door u wordt "genaild". bizar, wonderlijk, ongelofelijk, en ik vaar blind op uw readings. Ik geef u alle sterren van het heelal "oneindig" dus . steeds weer haal en put ik kracht uit uw readings en ben ik dan ook dicht bij mijn geliefden en dierbaren, zodat het leven dragelijker is voor mij. In die zin bent u het licht aan het einde van de tunnel. Ik spreek u al bijna 2 jaar en alles is uit gekomen op 2 dingetjes na . maar geduld is een schone zaak. Verder bent u bescheiden en integer en is het zeer fijn om met u te praten. Ik zou mezelf geen raad weten zonder u en ik wens u zeer veel succes en geluk. Ik hou u op de hoogte en God bless You. hartelijke groet T.

    Getuigenis door anoniem op 23 oktober 2017

Ik heb je gisteren gesproken. Zonder echte uitleg of vraag wist jij hem te benoemen en je was zo overtuigend dat hij contact gaat nemen en dat dat we helemaal opnieuw gaan starten. Hij zichzelf meer gaat laten zien en dat we veel gaan praten.Dit is precies wat ik wil. Ik kon mijn oren niet geloven, ik ben ook delen kwijt van wat je zei.Ik ben zo benieuwd of het uit gaat komen. Ik moet geduldig zijn. Heel erg bedankt tot een volgende keer. groetjes P.

    Getuigenis door Petra op 8 oktober 2017

Guillermo, dank je voor je bevestigingen op alle fronten. klopte als een bus. Dank voor je zuivere consult.

    Getuigenis door Juan op 2 oktober 2017

Beste Guillermo,

Ik heb jou net aan de telefoon gehad en wauw wat een consult. Tussen de man en mij zag je dit goed komen en de voorspellingen die jij gaf wat ik allemaal zou gaan doen waren ongelooflijk. Nu allemaal onwerkelijk maar je zag mij zeker ontwikkelen in het spiritueel coachen van kinderen wat ik heel graag wil en een boek schrijven en bekend worden in het buitenland. En dit allemaal binnen nu en 5 jaar. Nou dat zou helemaal geweldig zijn. Ik hou je natuurlijk op de hoogte van alles en hartelijk dank. De verbinding viel ineens weg dus kon je niet bedanken. Bij deze nogmaals hartelijk dank goor een onwijs mooie consult.

    Getuigenis door B.D op 3 september 2017

Lieve Guillermo. Je hebt me in 2016 voorspeld, dat ik minder dan een jaar - in het land waar ik in 2017 naartoe ben geemigreerd - zou blijven. Ik kan je per vandaag bevestigen dat het klopt. Reisplannen zijn vandaag geconcretiseerd en al berekenend blijf ik minder dan een jaar en zal mijn standplaats meer in NL zijn (voorlopig dan, zoals je had voorspeld). Je bent erg goed in wat je doet. Voor de befaamde sterrenhemel zal ik zeker nog wel daar zijn, hoor. Voor nu even in NL, want stja ik moet natuurlijk wel de lovely verklaringen ontvangen die we al eens eerder hebben besproken. ;-) Dank je voor je alwetende gave.

    Getuigenis door Korte Emigratie op 15 augustus 2017

Dankjewel voor ons gesprekx. hou u zeker op de hoogte of het zo gaat verlopen. liefs saskia.

    Getuigenis door Saskia op 26 juli 2017

Lieve Guillermo,je hebt me al eerder verrast met rake voorspellingen. ik vertrouw daarom heel erg op jouw vermogen ,je hebt me heel goed uitgelegd wat er speelt. wil je nogmaals danken. helder medium.from the bottom of my heart.

    Getuigenis door De blije Butterfly op 19 juli 2017

Guillermo is echt getalenteerd. Zakelijke voorspellingen die een hele tijd geleden zijn gedaan, komen nu langzaam uit. Hij heeft een tijdje geleden tot in detail beschreven hoe ik een speciale vriend zou ontmoeten; wat zijn gevoel naar mij zou zijn en hoe hij zich zou gedragen. Datgene wat hij zegt is zo specifiek en zo duidelijk verwoord, dat je het bijna niet durft te geloven. Het bijzondere is dat ook die voorspelling langzaam aan het uitkomen is. Zo bijzonder. Ben zelf helemaal rustig en ik geloof er volledig in dat de andere zakelijke en relatievoorspellingen ook uit komen. Ben echt heel blij met jou Guillermo. Je bent echt magisch in je zijn en talent.

    Getuigenis door Voorspellingentijdjegeledengedaankomenlangzaamui tnu op 10 juli 2017

Zo fijn je gesproken te hebben Guillermo . Ik houd je op de hoogte over de gesprekken die gaan komen met die gesloten man . Liefs van i .

    Getuigenis door I op 30 juni 2017

Sorry dat de Verbinding verbrak. Heel erg bedankt voor je waardevolle reading. Je bent super goed. Liefs en alvast gefeliciteerd. X chianti.

    Getuigenis door Kandhai op 28 juni 2017

Lieve Guillermo, wat een prachtige reading weer. Ik kan wel uren met jou praten. Ik spreek vaker mediums en vind jou 1 v/d beste hier op de lijn. Helder, eerlijk, specifiek en direct. Ontzettend bedankt voor 't mooie bericht wat ik heb ontvangen. Xxx.

    Getuigenis door Cicilia op 21 juni 2017

hoi hoi ,

guillermo,je bent gewoon supergoed we zitten op de zelfde golflente. zou uren met je kunnen praten . alvast bedankt en tot .

Collega.

    Getuigenis door Myriam op 15 mei 2017

beste Guillermo wilde even laten weten dat er weer een voorspelling is uit gekomen en namelijk dat er inderdaad geen schadeformulieren zijn binnengekomen . "oplichterij" je bent een pure menselijke engel en dit getuigt dat er meer is tussen hemel en aarde alleen dank voor alles . hoe hard de waarheid ook steeds is . lieverd de keiharde waarheid . dan een zachtaardige leugen . je hoort nog van mij . god bless you.

    Getuigenis door anoniem op 8 mei 2017

Wow. Je blijft me verbazen in je standvastigheid. Je geeft eerlijk antwoord en zelfs als ik je antwoorden ter discussie stel blijf je consistent in wat je doorkrijgt. Zelfs als ik het in eerste instantie niet geloof. Ik was mijn ondernemende activiteiten en plannen aan het toetsen en eigenlijk triggerde je me met je antwoorden, waardoor ik vroeg of ik met mijn zakenpartner door moest gaan. In principe heb je me bevestigd in iets wat ik had weggestopt en eigenlijk was vergeten. Dank je wel daarvoor. Je bent erg goed in wat je doet.

    Getuigenis door Zakenmadame op 30 maart 2017

Woooww. Wat een GAVE reading heb ik net van jou gehad. Zo kloppend. tot op de laatste details. Zoveel antwoorden en inzichten mogen ontvangen. Ben er even helemaal stil van. Ontzettend bedankt hiervoor. Liefs, Aminata.

    Getuigenis door Aminata op 22 maart 2017

Zeer fijn consult gehad, zeer helder gedetailleerd, en oprecht.
Vele treffende dingen.

Erg bedankt.

    Getuigenis door Laura op 26 februari 2017

Super consult gehad. Veel toekomst gericht. Dus wel nog even afwachten. Maar heb goede hoop.

Ben helemaal blij.

    Getuigenis door Jolanda op 15 februari 2017

Fijn gesprek gehad eerlijk en direct. Ik ben benieuwd ofvoorspellingen uitkomen. Ik zal je bellen. Bedankt voor alles.

    Getuigenis door Sterra op 13 februari 2017

Heel fijn consult gehad. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen maar het voelde erg zuiver aan. Je voelde haarfijn aan wat ik zelf ook voelde bij bepaalde situaties.
Dank hiervoor.

Wellicht tot de volgende keer.

    Getuigenis door Zem op 9 februari 2017

Zuiver tot op de graad. Alles klopt. Hartelijk bedankt voor uw consult.

    Getuigenis door An op 29 januari 2017

Recensie:
Ik ben zeer onder de indruk van jou, "Guillermo". 100% zuiver op de graad. Prachtige helende energie en wat een rust straal jij uit. Ben helemaal zen en zonder vragen maar wel met vervulling en een vernieuwde inzichten. You're great.

    Getuigenis door Cynthia op 20 december 2016

Beste Guillmero ik heb u veelvuldig gebeld dit vanwege het feit u mij dicht bij mijn dierbaren brengt maar ook dat er al veel zaken zijn "uitgekomen" tevens is het zeer fijn om met u te praten. U heeft een zeer rustige stem en bent integer en bescheiden. Ik raad iedereen aan om u te raadplegen. U bent mijn steun en toeverlaat als ik bij niemand meer terecht kan. U weet en verteld dingen die niemand kan weten en het is zo erg byzonder en magnefiek wat u kan en doe. Mijn bewondering en respect is groot voor u en ik wens u veel succes met u werk en geluk. hartelijke groeten T.

    Getuigenis door T op 31 oktober 2016

Het was een zeer aangename gesprek. Heel duidelijk tot in de details. Prachtig vertaald.
U gaat wel vaker van me horen.

    Getuigenis door sharda op 6 september 2016

Heb u zo juist aan de lijn gehad voor de tweede keer. en ook weer was het recht er op .wat ben jij top .Hartelijk dank.

    Getuigenis door olivia op 5 september 2016

Guillermo,

Wat is het prettig om met u te praten. Een warme stem en wat bevestig je dingen zonder dat je het weet. De energie is duidelijk. Je hebt me handvaten gegeven en de tijd zal het nu gaan leren. Ik houd je op de hoogte. Groetjes Lisa.

    Getuigenis door Lisa op 31 augustus 2016

Ook een der allerbeste paragnosten op deze lijn. Klopt altijd, veel details, bovendien een heel warme persoon. Grote steun voor mij geweest.

    Getuigenis door Een beller op 14 augustus 2016

Hoi Guillermo, heb je nu 3 x gesproken in de afgelopen weken. Zonder enige info van mij zie je steeds dezelfde dingen. En die zijn niet standaard maar heel gedetailleerd. Ik hoop dat het uitkomt en ook in het tijdsbestek dat je meegaf. Ook wat je dit keer over werk oppikte is super bijzonder. Ik laat je weten of het uitkomt maar kan bijna niet missen toch ;-) Liefs E.

    Getuigenis door E op 5 augustus 2016

Beste guillermo.
Ik Had gevraagd of het gelukt was met me dochter of ze een baby zou krijgen .
Jij zei ze is zwanger .
Ze heeft vanmorgen getest en na een moeilijke weg is het eindelijk gelukt .
Bedankt voor deze waarneming .

Liefs corrie .

    Getuigenis door Corrie op 5 augustus 2016

Dank je Guillermo . we zullen zien in augustus .

Ik hou je op de hoogte.

Vrouw v zogenaamde pantofelheld.

    Getuigenis door R op 25 juli 2016


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2018 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Guillermo - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


PARAGNOSTEN
  Toekomst door paragnost Paragnost
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen