|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Donna - Invoelend
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Donna

Mediums.nl - medium Donna infopagina


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  Maak account Goedkoper bellen (vanaf 80 cpm)
     
Een medium van deze paranormale hulplijn kan u helpen met inzichten en advies over uw toekomst, uw relatie of biedt u meer inzicht in een werkopportuniteit.

Onze mediums in het blauw die u hieronder kan vinden zijn op dit ogenblik online en beschikbaar voor u. U kan dus onmiddellijk contact maken en directe antwoorde krijgen op uw vragen.
Info over medium Donna.


Ik ben Donna,ik leg al sinds mijn jeugd de lenormandkaartjes.

Langs deze weg wil ik andere mensen helpen de juiste keuzes te maken i. v.

m liefde, relatie, werk enzovoorts. Ik help je graag verder op je weg.

Liefs Donna.

medium Donna heeft volgende eigenschappen: Lenormand kaarten - Invoelend - Intuitief
Fotoanalyse Lees getuigenissen E-mailconsults Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door onze mediums. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Donna.  
  Lees getuigenissen over medium Donna, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Donna.  
  Stuur een vraag aan onze mediums via e-mail. Snel en op het tijdstip dat u het beste past.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar onze mediums.
Gratis en slechts 1 min werk.
       
       

Getuigenissen

 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Donna

Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.

    Getuigenis door R.

Moeilijk bereikbaar medium maar een top medium. Voorspellingen van ex vriend die helemaal is uitgekomen, ondertussen weer mijn vriend. Zag alles liggen zonder 1 woord uitleg, hartstikke sterk medium. Bel Donna op voor liefde. Draait niet rond de pot, hard maar steeds oprecht.

    Getuigenis door Mariska

Donna,eerste keer gebeld(moeilijk te pakken) en je vertelde mij dingen waarvan ik verschoot hoe je dingen zag. Je zag een breuk liggen tussen mij en mijn vriend maar je zag ook de andere vrouw liggen.Je voorspelde mij dat hij me zal smeken terug te nemen en dit is verdorie uitgekomen Donna. Je bent sterk wauw. Kus Caitlin.

    Getuigenis door Caitlin

lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.

    Getuigenis door Shilpa

Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.

    Getuigenis door Ruth

Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.

    Getuigenis door Ruth

Donna,jij hebt mijn ogen geopend dat de man waarmee ik een relatie had niet zuiver is tegen mij. Hij ging vreemd net zoals je voorspelde. Hij heeft alles toegeven Donna. Je had mij gezegd dat ik zelf afstand zal nemen en dat hij zal smeken,Donna dit is in elk detail uitgekomen.

    Getuigenis door Goedgelovige

lieve Donna, ik sta er telkens versteld van dat alles uit komt. Soms ben ik te lief maar je geeft me weer de push dat ik vooruit kan voor mezelf.

    Getuigenis door Shilpa

Lieve Donna, nav uw e-mail wil ik u nog wat vragen. Ik kan helaas geen mail versturen, omdat uw naam er niet tussen staat :-( wanneer bent u weer bereikbaar? .

    Getuigenis door R

Lieve lieve Donna, normaal gesproken plaats ik geen recensie tenzij een voorspelling is uitgekomen. Je voorspelling moet ik nog afwachten, maar hoe je de betreffende persoon en situatie in zn geheel omschrijft is mindblowing. Ik hoop van harte dat je voorspelling uitkomt. In dat geval laat ik het hier weten. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.

    Getuigenis door R

Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.

    Getuigenis door Leya

Beste Donna,

Voorspellingen over liefde en wiskunde zijn uitgekomen.

    Getuigenis door S

Lieve Donna, heel veel voorspellingen zijn uitgekomen. En voel me weer beter.

    Getuigenis door S

Lieve Donna, weer eens een voorspelling uitgekomen over de liefde. Je hebt mij duidelijk gezegd dat de eerste maanden niets gaat gebeuren maar dat ik afstand moest houden. Wel Donna, ongelofelijk en sterk ik heb 2 weken geleden zijn bericht ontvangen en de ontmoeting was er ook en zelfs de relatie is er weer. Wauw Donna. Ik ben een topfan.

    Getuigenis door Lutgarde

Beste Donna. Wanneer ben je er weer? Wil jou hee graag spreken. Is er een mogelijkheid om een telefonische afspraak te maken? Liefs B.

    Getuigenis door B.

Wil je weten wanneer een relatie weer goed komt of een oude liefde weer terugkomt? Dan moet je bij Donna zijn. Donna voorspelde mij dat ik binnen 4 maanden weer iemand anders zal leren kennen die zelfs nog veel beter bij me past, is nu uitgekomen. Donna is rechtuit. Komt er een relatie zal ze het zeggen, komt er geen relatie zal ze het ook zeggen. Donna is een specialist op liefdesvlak. Dikke kus Cynthia.

    Getuigenis door Cynthia

Beste Donna. Wanneer ben je er weer? Kom ajb snel weer op de lijn. Wil jou heel graag spreken. Liefs B.

    Getuigenis door B.

Wat een ontzettend leuk, spontaan en lieve meid ben jij donna. Het is de 1ste keer dat ik je belde.
Snel, eerlijk en duidelijke legging en je kon alles benoemen wat er speelde.
Hoop dat het uitkomt wat je zei, maar je hebt er in ieder geval een hele grote fan bij.

Dikke knuffel.

    Getuigenis door Degene die lang heeft gewacht

Lieve Donna , dank u voor het mooie consult , u vertelde precies de dingen zoals ze waren , heel erg goed , en ook over die persoon. Ik ben u heel dankbaar. lieve groetjes s.

    Getuigenis door s.

Vorig week gesproken en jouw eerste voorspellingen zijn uitgekomen. Hij heeft bekend dat hij een ander heeft. Donna mijn gevoel was aan het twijfelen maar ik wou een bevestiging van je. Je bent de enige die dit zag liggen. Ik ben ermee klaar. knap van je Donna. Eerlijk en rechtuit. Sterren te kort. Malissa.

    Getuigenis door Malissa

Hey Donna, inderdaad hij heeft niet voor mij gekozen, hij heeft een keuze gemaakt en zoals gezegd niet voor mij gekozen.Bedankt Donna dat het geen zware slag voor mij was aangezien je mij al had voorspelt het af te sluiten en geen energie meer in te steken. Enya L.

    Getuigenis door Enya

Hey Donna, bedankt voor je mail afgelopen maandag. Wat je zei over de vertraging, omdat ik al iets had moeten horen over zijn gevoelens. Nou de dag erna heeft hij contact gezocht en inderdaad zijn gevoelens getoond. (Man met andere vriendin, foto met zonnebril) misschien weet je t nu. Ik heb hem zelfs al 2x gezien deze week. Hoop dat je gelijk krijgt, alles wat je tot nu toe heb gezegd is waar. Je bent top.

    Getuigenis door Rosanne

De liefste, beste en oprechtste die ik ken. xoxo.

    Getuigenis door N

bedankt voor de email vanochtend. U bent de beste. In april had ik een mail gestuurd over J je had een paar dingen gezegd waarvan een is uitgekomen. Over een verblijf ergens van die 2. Nu nog de belangrijkste. Ons contact ;) hopelijk dit jaar nog.

    Getuigenis door Anomien

Lieve Donna, ik heb vandaag een emailconsult gehad van u. Wat u vertelde dat hij nog achtervolgt word door het verleden klopt en dat hij daardoor bindingsangst heeft klopt helemaal. Ik weet dat hij geen gevoelens heeft voor iemand anders, maar soms denk ik dat en dat komt puur door mijn eigen onzekerheid. Zodra vooruitgang is laat ik het u zeker weten.
Ik wens u veel geluk in uw nieuwe huis en een hele fijne vakantie.
Liefs C xxx.

    Getuigenis door C

U zei me 2 maand geleden ze gaan nog ergens naartoe en je zal het weten.Idd ze zijn op vakantie.Ik hoop stellig dat al de rest ook uitkomt.Enkel zei u voor de zomer maar u zal bedoeld hebbe voor de zomer voorbij is of voor de herfst. ik hou je op de h.

    Getuigenis door Ornella

Donna, ik wil je zeggen dat je er bonk op zat met jouw voorspellingen over de relatie . De ommekeer die je zag liggen is nu gaande en het intieme stukje ook . Je bent mega Donna . Xxx.

    Getuigenis door Gelukkige roos

Donna,je bent een zeer fijne medium om mee te praten.ik bel jou graag op maar is best moeilijk om je te pakken te krijgen :).Voorspelling liefde uirgekomen,bevestiging ontvangen en de relatie is er. Je zei in maart en niet eerder. Super sterke medium.

    Getuigenis door Carla

Lieve Donna, heel fijn u weer gesproken te hebben. Ik wil u van harte bedanken voor onze gesprekken en voor uw waarnemingen, aanmoediging, vriendelijkheid en warmte. Ik laat het u weten als uw voorspellingen uitkomen. U bent een hele fijne dame om mee te praten en ik wens u het beste toe. Warme groet van u weet wel wie xx.

    Getuigenis door ss

Donna lieve moppie,je had me gezegd mijn grootste liefde los te laten omdat er gedurende 6 maanden geen contact ligt.ik heb het hier opgeschreven februari zoekt hij mij weer op en ja hoor sinds eergisteren contact. Je was de enige die erop zat. kus B.

    Getuigenis door Bea

Lieve Donna,
Wil u hartelijk danken voor de gesprekken die we de laatste dagen hebben gehad. Ik vind u een hele opgewekte en sympathieke dame om mee te praten. Als uw voorspellingen uit komen, dan laat ik het weten. Dame met vragen over de vervelende werksituatie en de liefde. Ik ga proberen alles voor nu los te laten en erop te vertrouwen dat het zijn weg vindt. Vind het ook superfijn dat u zo regelmatig online bent, ook al valt het niet mee om u te pakken te krijgen. :).

    Getuigenis door ss

Hey Donna, je hebt weer eens gelijk gehad. heeft gestuurd en ook de tijd klopte als een bus. Je bent super x.

    Getuigenis door Ik

je had me gezegd dat hij voor een ander zal gaan maar over 8 weken een ommekeer ziet liggen waar hij mij gaat smeken terug te nemen.je zat er dik op. Ongelofelijk hoe je dit zag liggen,ik geloofde er niet meer in. maar jij bent een straffe madam.x.

    Getuigenis door Onderste boven

Deze medium is mega. Eerste keer gesproken mensenlief . Wat zij verteld zonder iets te vragen was voor mij kippenvel. Uitgekomen liefdesvlak, identiek zoals ze voorspelde. Mega sterk.Moeilijk bereikbaar,maar oneindig sterren waard. Liefs, M.

    Getuigenis door Martine

Ik weet niet hoe ik Donna kan omschrijven. Te weinig woorden voor deze sterke Prachtige medium. Voorspellingen liefde uitgekomen. Komt een man weer in relatie met je of niet ; zij zegt het zonder omwegen en Jezus ze zit er echt op. Duidelijke topfavo.

    Getuigenis door Elsa

Jaaaah Donna, je hebt het helemaal in je. Liefdesvlak is gegaan zoals je me voorspelde . Hij heeft me eindelijk gezoend net zoals jij mij vorig week zei. Ik weet nog dat ik zei neeeeee geloof ik niet hahaha. Kei goed in haar vak .

    Getuigenis door Vlindet

In weinig woorden : zuivere medium . Voorspellingen uitgekomen hoe Donnaa voorspelde. Sterren te kort. Krachtige lieve medium.

    Getuigenis door Gelukkige vrouw

Lieve schat, je zei me loslaten want er is nu niets tot pas in november toenadering vn zn kant.Donna,we zijn pas november en de toenadering is er.Al die maanden had je gelijk dat ik het moest loslaten en pas in november nieuwe start.sterke medium.

    Getuigenis door Hongerige dame

hey ,donna
bedankt voor je consult , echt top. je hebt me tot rust gebracht en goede raad gegeven .
lieve collegiale grtjes
cassandra.

    Getuigenis door cassandra

Zeer toffe en leuke consult gehad .
Right to the point eerlijk en oprecht .
Zelfs zonder ik iets moest zeggen haalde jij heel veel punten eruit . Heel leuk zo een collega te hebben die weet waar ze over heeft en de dingen perfect aanvoelt .dikke pluim heel veel liefs gunter. ps jou toekomst voorspelling van paar weken geleden is tevens ook uitgekomen. sorry was dit vergeten te zeggen tijdens de consult. kei hartelijk dank dikke knuffel.

    Getuigenis door gunter


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2020 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Donna - InvoelendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen