|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Amber - Kaartleggen
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
2097
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Amber

Bellen met medium Amber


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  2097 De pincode van Amber
 


2097

Wie is medium Amber?


Ik ben Amber en ik werk met de Lenormandkaarten, de pendel en ben heldervoelend.

Mijn gaven heb ik van mijn grootmoeder, toen ik nog een kind was heeft ze me alles geleerd. Als je het even niet meer weet, dan zoek ik samen met jou naar een oplossing.

Ik kan je helpen door mijn jarenlange ervaring en mijn levensdoel als medium.

Niet altijd op alles ja zeggen maar je ook de werkelijkheid laten inzien en zelf je verantwoordelijkheid doen opnemen.Ik bezit volgende eigenschappen: Medium - Kaartleggen - Paragnost

Amber spreekt volgende talen:   Nederlands Nederlands   Duits Duits   Frans Frans


Fotoanalyse Lees getuigenissen Plaats getuigenis Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door medium Amber. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Amber.  
  Lees getuigenissen over medium Amber, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Amber.  
  Plaats een getuigenis over medium Amber, je helpt er Amber mee dat er getuigenissen te lezen zijn.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar medium  Amber.
       
       

Amber - december 2018
 
Za Zo Ma Di Wo Do Vr
 
 
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
Agenda Belverzoek
   
 
  aanwezig
  niet aanwezig
 
  Wenst u te bellen op een dag dat medium Amber heeft aangegeven niet aanwezig te zijn? Vraag dan een belverzoek aan medium Amber. Je ontvangt een e-mail of dit tijdstip en dag voor Amber past.
 
   
 
   

Getuigenissen

Plaats zelf een getuigenis over medium Amber 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Amber

Mijn dank Amber voor u zeer wijze woorden. Fran.

    Getuigenis door Fran op 7 december 2018

Amber ik praat nu al even met je en je bent een heel lief persoon , maar je zegt ook als het niet gaat daar ben ik ook trots op dat je niet altijd ja zegt en mij ook stuurd heel belangrijk je merkte het ik was veel rustiger vandaag .

Dank je amber ik bel je maar eerst ga ik genieten.

    Getuigenis door N op 30 november 2018

Ik laat je toch even weten ik was heel erg gestresst met de situatie over het gerecht. dat weet je ik ben geweest en zoals je gezegd hebt is uitgekomen. mijn dank hiervoor amber tot horens.

    Getuigenis door A op 14 november 2018

bedankt lieve amber voor weer eens te kijken voor mij. en mij weer eens gerust te stellen. bedankt voor mij ben je vijf sterren waard.

    Getuigenis door jannie op 7 november 2018

Directe heldere antwoorden, zonder er om heen te draaien. Je bent top Amber
Dank je wel.

    Getuigenis door F op 25 oktober 2018

Bedankt voor te kijken ik had al een paar mensen gebeld maar ik vond mij bij jou voelde een warm invoelend diep begrip en dat had ik nodig ook hebben we gelachen en een traan gelaten maar jij blijft positief je blijft mij opbeuren , daarom ik vind dat je het dubbel en dwars verdient daarom dit getuigenis . Dank je amber voor je inzicht , steun ,begrip en luisterend oor .

    Getuigenis door N op 19 oktober 2018

Bedankt amber voor de eerste keer met je gesproken en je zat direct juist. ik was aan mijn gekluisterd en ik vond het een keigoede Reading waar ik veel uit geleerd heb. en wat ik in de toekomst meeneem , dus met deze wil je toch even bedanken.

    Getuigenis door Nik op 2 oktober 2018

Amber
Je had gelijk ik door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Ben super blij.
Dank je wel.

Groetjes Angela .

    Getuigenis door Angela op 24 september 2018

Amber ontzettend bedankt voor de waarschuwingen betreft contract en inzichten. Ontzettend oprecht en eerlijk ben je. Dat waardeer ik heel erg. Heel warm en fijn persoon. Ik ga jou zeker nog eens bellen. Lieve groetjes, Maureen.

    Getuigenis door Amber op 31 augustus 2018

Ik wil je bedanken voor je reading zo accuraat en correct ik was even stil ervan . maar ik voel dat jij juist zit en ik weet dat de vraag die ik stelde ook uit komt daar heb ik mijn volste vertrouwen in en natuurlijk in jou maar dat weet je .

    Getuigenis door Elke op 29 augustus 2018

Hoi amber na onze vele gesprekken , wil ik je toch even bedanken voor je steun , je uitleg en altijd maar luisteren raad geven . en herhalen ik weet het is niet altijd even gemakkelijk maar met deze ik dank je .ik bel , we houden contact.

    Getuigenis door Johnny op 25 augustus 2018

Voor de eerste keer met je gebeld en geluisterd, heel eerlijk en oprecht. Zoals je zegt eerst deuren sluiten vooraleer je nieuwe deuren kunt openen. Daar heb je 100 procent gelijk in. Ik heb erover nagedacht en kom tot de conclusie dat ik mij in jou woorden kan vinden. Ik ben eerlijk tegenover mezelf maar je hebt mij overtuigd. Ik ga ermee aan de slag. Ik wil je bedanken voor je Reading.

    Getuigenis door Mar op 20 augustus 2018

Heel bedankt je bent heel belangrijk voor mij zowel op persoonlijk vlak als werk valk met alles kan ik terecht bij je , en nu vond ik het eens tijd om je te bedanken , dus Amber ik dank je.

    Getuigenis door nico op 24 juli 2018

Lieve amber bedankt voor uw uitleg , erg intensief erg duidelijk ik blijf u bellen en dat doe ik al vijf jaar zo heb ik met u al een vriendschaps band opgebouwd , dank u voor naar mij elke keer te luisteren . Liza.

    Getuigenis door Liza op 18 juli 2018

Bedankt , hartelijk bedankt voor je inzichten . zoals altijd. tot horens.

    Getuigenis door Lil op 27 juni 2018

Al een tijdje geleden dat ik je gecontacteerd hebt , maar niet te min , ik snap het nu ik ben blij dat ik toen naar je geluisterd hebt want anders zat ik nu op straat. je was even hard maar het was nodig , ik moest luisteren voor het onheil dat boven mij hing , en amber ik heb geluisterd en daarom ben ik blij. anders had ik nooit gestaan waar ik nu sta . Gr hennie.

    Getuigenis door Hennie op 25 juni 2018

Amber ik spreek je nu al gedurende een jaar en ik wil nu toch even een getuigenis schrijven , je steunt me nu al een geruime tijd , door mijn UPS en downs , rustig kalm leg je me alles uit , wat er komt en waar ik moet opletten , en dan ben ik er weer , vol moed en kracht , zo gaan we samen verder en ik voel het samen komen we er . Een woord dank je amber.

    Getuigenis door Xxx op 20 juni 2018

Bedankt voor uw Reading en uitleg ,en het kwam ook direct uit alhoewel u zei tijd is moeilijk. maar goed ik ben zeer tevreden met uw visie , ik bel je weer op.

    Getuigenis door P op 7 juni 2018

Bedankt Amber voor je wijze woorden. Je uitleg klopte voor 100%.
Als er terug contact komt dan zal ik het je laten weten.

    Getuigenis door Marie op 5 juni 2018

In 1 woord TOP . Wat een fantastische dame is dit . Ik sprak haar voor het eerst en kreeg meteen al heel rake dingen te horen , ze voelde mijn situatie haarfijn aan en kon ook heel goed andere personen aanvoelen . Binnen de 5 minuten wist ze wat er speelde en gaf mij ook de bevestiging die ik nodig had . Ik heb heel veel gehad aan dit gesprek en er aar het als een soort coaching , ik heb goede tips en inzichten gekregen die me zeker vooruit helpen . Een dame die ik absoluut nog ga terugbellen en die ik zeker iedereen zou aanraden , je zal er zeker geen spijt van hebben . Dank je Amber voor het fijne gesprek . Els .

    Getuigenis door Els op 31 mei 2018

Amber , ik ben naar je aan het kijken maar zie dat je donderdag erweer bent dat vind ik fijn want je weet ik bel alleen met jou. je geeft mij zo veel vertrouwen en die heb ik nodig , als ik het even niet meer zie , eerlijkheid en oprechtheid dat is heel belangrijk . daarom amber ik neem altijd jou , ik luister en je zegt altijd als we neerleggen moet je erover nadenken en dat doe heel rustig , en kom dan zelf ook in mijn rust , tot donderdag.

    Getuigenis door H op 15 mei 2018

Fijn met je te mogen spreken na lang zoeken toch iemand getroffen te hebben die snapt wat ik bedoel. fijn en dat u zei van er is maar een probleem , en dat had u volledig juist en ik ga er wat aan doen . u heeft mij moed gegeven ik moet voor mezelf opkomen . Dank u.

    Getuigenis door Ht op 9 mei 2018

zeer fijn gesprek gehad met deze lieve vrouw . doet me echt goed om met Amber te praten . echt bedankt voor alles .

    Getuigenis door Robin op 4 mei 2018

Ben blij je nog eens gesproken te hebben en zoals steeds ben jij mijn rots in de branding . Je staat me altijd met raad en daad bij en alles wat je zegt klopt ook steeds . Ook komt alles steeds uit . Ge je zeker nog terugbellen . Tot gauw . XXX .

    Getuigenis door Anja op 30 april 2018

lieve lieve amber toch ga ik nu eens een getuigenis schrijven , we spreken mekaar al een tijd , en overal help je me mee . sta je voor me klaar ik vind dit fijn , je bent direct behoed me voor foute dingen te doen en welke de beste keuze is voor mij en de liefde maar ook op werkvlak , en soms zeg je afwachten , of nu is de tijd ga ervoor daarvoor wil ik je bedanken. tot later je weet wel a uit a.

    Getuigenis door t op 23 april 2018

Helaba dank je voor reading. fijn dat je direct wist wie ik was je wist direct het verhaal dat is wat jou laat schitteren je bent begaan met ons direct. zo heb ik je leren kennen ook neen durven te zeggen niet alleen maar meepraten blijf zo amber en weeral bedankt.

    Getuigenis door Nic op 12 april 2018

Heb je juist gesproken en voor de eerste keer , ben heel blij over je na je getuigenissen gelezen te hebben dacht ik probeer. en ja ze hebben gelijk , ik ben zeer blij ik kan me helemaal terugvinden in wat je verteld en ik geloof je mijn dank hiervoor . Ik bel je terug .

    Getuigenis door Am op 12 april 2018

Toch nog even een bedankje, je hebt mij enorm geholpen. Ik dank je hiervoor en ik zal je zeker terugbellen hiervoor je weet wel. Dank je nogmaals en tot de volgende.

    Getuigenis door Xxx op 3 april 2018

Hoi juist een consult gehad van je amber na wat afgetelefoneerd te hebben , kwam ik bij jou terecht en ik moet zeggen je uitspraken fascineerde mij je bent to the point. wat ik erg apprecieer en je zweeft niet , daar kan ik mee om , je bent eerlijk en ik heb gemerkt dat ons gesprek echt eerlijk was , daar dank ik je voor ook om je uitleg gewoon goed , ik kan er in komen. ik bel je zeker terug doe zo voort want je gaat menig mens helpen . Dank je .

    Getuigenis door Ano op 29 maart 2018

Lieve Amber ,
Wat ben jij een mooi mens ondanks dat ik je iedere keer belet dezelfde vragen , blijf je me steeds weer opnieuw in alle rust uitleggen hoe het proces gaat verlopen . Aan de kleine tekens die ik zo af en toe krijg weet ik datje voorspelling gaat uitkomen . Ik ga al je adviezen opvolgen en hou je zeker op de hoogte .
Dikke zoen ,
Micca .

    Getuigenis door Micca op 21 maart 2018

Lieve Amber ,
Dank u wel voor het fijne gesprek het was geweldig . Je bent zo goed , een echte topper en zo eerlijk . Je bent echt een aanrader op deze lijn . Alles wat je voorspeld hebt komt stap voor stap uit . Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
Rita .

    Getuigenis door Rita op 21 maart 2018

ik ben je al een paar dagen aan het spreken en ik heb je heel graag , je weet het zo goed te verwoorden hoe ik me voel maar je geeft mij ook tips hoe ik er mee om moet gaan . en dat vind ik zo belangrijk gewoon jezelf blijven en even afwachten ik geloof in jou. wat je ook zegt het komt uit . En dat vind ik zo goed dat siert je .een woord je bent een mooi mens . dank je.

    Getuigenis door bee op 13 maart 2018

Lieve Amber ,
Ik vind je een hele bijzondere vrouw . Jouw voorspellingen komen altijd uit . Ik ben zo blijk dat ik je via deze weg ontmoet heb , want ik vind je een geweldige vrouw en een geweldig medium , ik praat al jaren met jou . Ik heb alle vertrouwen in jouw en ik weet zeker dat je laatste voorspellingen zullen uitkomen . Ik ben je heel dankbaar dat je er altijd voor mij bent .
Liefs ,
Silke Xxx.

    Getuigenis door Silke op 9 maart 2018

Lieve Amber ,
Je bent echt een topper op deze lijn . Jij weet zo veel te vertellen . Allemaal raak . zonder dat ik je er veel over verteld heb . Het is heel fijn om zaken uit het verleden een plekje te geven doordat jij uitleg hoe en waarom die zo zijn gelopen . Daardoor heb jij me al heel veel rust gegeven . Mijn dank is groot evenals mijn rust die groter wordt .
Lieve groet , Saskia .

    Getuigenis door Saskia op 2 maart 2018

bedankt amber voor je inzichten gisteren .ik ben er erg blij mee door jou zie ik meer zie ik wat mij te wachten staat maar ook wat ik moet doen .dat vind ik zo goed aan u iemand die niet altijd zegt het komt goed maar eerlijk is. daarom ik blijf je bellen gewoon omdat ik voel dat ik met jou reading veel kan . gr j.

    Getuigenis door j op 27 februari 2018

Een groot compliment voor Amber . Heb juist een zeer goede Reading gehad . Zij weet echt alles zonder iets te zeggen . Een echte aanrader . Bel haar zeker nog eens gauw terug . Liefs , Sabine .

    Getuigenis door Sabine op 20 februari 2018

Ik heb je gisteren gebeld , je deed een Reading en je zat erop . ik was even stil je legde alles uit en nog was ik stil je vertelde ook wat ik moest doen en toen was ik er weer heb nadien alles genoteerd heerlijk hier kan ik mee aan de slag . amber mijn oprechte dank , Lenny .

    Getuigenis door Lenny op 15 februari 2018

Wat ben ik blij met jou ,alles wat u ziet komt uit . Ik krijg altijd het juiste antwoord en u had gelijk over alles . Alles wat u zei een paar maanden terugkomst nu uit , ongelooflijk maar ik had en heb nog altijd vertrouwen in u . Ik heb er echter geen woorden voor want alles wat u zei komt ook letterlijk uit . Je bent een vrouw met een groot hart van goud echt waar . Ik zou er een heel lang verhaal van kunnen maken maar ik houd het kort . Je bent en blijft een topper echt waar . Ik wens jou heel veel geluk en ik spreek je heel snel weer lieve Amber . Groetjes X .

    Getuigenis door Marieke op 12 februari 2018

ik heb nagedacht over wat je me verteld heb.t ik heb ook besloten het te doen zo als je aangaf want anders geraak ik er niet uit . daar heb je groot gelijk , gisteren had ik je aan de telefoon en mijn dank hiervoor . ik bel je zodra ik iets meer weet mijn dank voor je geduld en inzicht het was een hele mooie reading .

    Getuigenis door katrien op 8 februari 2018

hela amber. bedankt nog voor je reading. je hebt mij de ogen geopend. ik ben je heel dankbaar .tot de volgende.

    Getuigenis door wendy op 6 februari 2018


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2018 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Amber - KaartleggenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen