|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Seonah
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Wat is het moeilijk als je te horen krijgt wat je altijd gedacht hebt. Dank je wel voor de uitleg, misschien dat mijn hart nu rust kan krijgen. Tot snel lieverd

Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 7 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah, ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor de steun die ik van jou en jouw gidsen krijg rond "mijn moeder". Om te zien hoe het in zo'n korte tijd zo snel gaat is heel zwaar. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar kinderen. Lieve Seonah, mijn liefde en dank dat jij jouw gidsen wil vragen om haar te begeleiden in dit geheel en haar kinderen bij wil staan in de zware tijd die komen gaat. Dank je wel, lieve Seonah. Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 18 september 2019 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve lieve Seonah. Hierbij super dank voor uw mooie reading. Dat mijn oma aanwezig was bevestigde alles. Dan weet u wel wie ik ben denk ik. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik u heb mogen ontmoeten op de lijn. En ik ga zeer zeker mijn best doen met alles. U bent een topper en ik raad u ook zeker aan om te bellen. Dank. Xxx S.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van S voor medium Seonah     Getuigenis van S op 3 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah, hartelijk dank voor het prettig gesprek waarin je kort en bondig zaken bevestigde, mij geruststelde maar ook inzichten gaf. Handvaten genoeg gekregen. Je bent een zeer warn persoon, met n super humor waarmee je moeilijke zaken toch heel duidelijk weet te brengen & je kan laten relativeren. Zeker Tot de volgende Keer. groetjes .

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Lean voor medium Seonah     Getuigenis van Lean op 11 januari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Alles wat Seonah zegt klopt en komt ook echt uit. Ongelooflijk goed en zeer oprecht.
Alvast heel fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019. Bedankt voor uw immense ondersteuning. Liefs van ** Fardous .

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Fardous voor medium Seonah     Getuigenis van Fardous op 12 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah. Na alle vreugdevolle gesprekken ben ik je ontzettend dankbaar dat je nu ook naar me wilde luisteren. Naar de pijn wat er zit, naar het dilemma waar ik mee zit, naar het onbegrip waar ik mee zit. Ik wil je bedanken dat jij jouw gidsen om raad mocht vragen en dat je mij nu de steun en kracht geeft om verder te gaan. Om er te staan voor mijn kinderen

Dank je wel, lieve Seonah.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah,
Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. je hebt me in een zware periode veel inzichten en vooral hoop voor de toekomst gegeven. Ik hoop je binnenkort weer te spreken dat alle nare zaken verleden tijd zijn en dat er geluk en liefde op mijn weg is gekomen. Liefs, M.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van M voor medium Seonah     Getuigenis van M op 29 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Zoals steeds geef jij mij een duidelijk beeld van wat en hoe ik moet omgaan met mijn probleem.
Je bent een luisterend oor en das zo belangrijk.
Voor mij ben je de BESTE .
Ik bel je zekere terug .

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Patrick voor medium Seonah     Getuigenis van Patrick op 26 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Wat een mooi en duidelijk nieuws. hier kan ik echt wat mee .bedankt.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van saskia voor medium Seonah     Getuigenis van saskia op 16 november 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Beste Seonah, aan het begin van ons gesprek zat ik maar door te ratelen waardoor jij minder op kon pikken. Wel vertelde je mij dat er veel veranderingen op mij pad zal komen en dat zag er positief uit. Ik ben erg benieuwd mocht ik erachter komen wat er voor mij zo mooi geschreven stond dan neem ik zeker nog eens contact met je op. Grts Carmen.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Carmen voor medium Seonah     Getuigenis van Carmen op 13 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah, dank je wel voor je lieve reading en je advies. Ook over het aanschaffen van de producten. Ik (Femke) ga daar echt mee aan de slag. Ook dank je wel voor dat wat je over Jordy zegt (John), dit geeft me rust. Ook dat Femke Jordy mocht voelen is fijn dat je dit kon bevestigen. Dank je wel voor al je raad en advies. Dank je wel lieve Seonah, we houden contact. Liefs John en Femke.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van John en Femke voor medium Seonah     Getuigenis van John en Femke op 4 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Ik wil je graag bedanken voor je luisterend oor. Over je raad wat ik moet doen in de situatie waar ik nu inzit en het inzicht dat ik in mijn recht sta, ondanks mijn twijfels. En dat ik me dit alles niet hoef te laten zeggen. Dank je wel dat je me in hebt laten zien dat ik de stap mag maken waar ik nu voorsta, dat ik de goede afslag neem op het kruispunt.

Lieve Seonah, ook dank aan jouw gidsen, en voor altijd in mijn gedachte.

Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van c voor medium Seonah     Getuigenis van c op 11 september 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Seonah,
Bedankt voor de voortdurende steun in deze langdurige, ongewone en ingrijpende situatie in mijn leven.
Een bijzondere situatie die uitermate veel van je vergt en waarin jij ook volhard, elke dag opnieuw. Het is niet aan eenieder gegeven, dat is me stilaan wel duidelijk geworden.
Ik ken hier weinig mensen op de lijn met dergelijke ervaring en inzet. En die het bovendien ook nog normaal en aards weten te houden ondanks jouw toch wel bijzondere gaven. En die heb je.
Het is heel fijn om jou aan mijn zijde te hebben, ik sta niet alleen en jouw hulp is werkelijk als daadkracht te omschrijven en te ervaren. Niet te veel zeggen maar wel doen, heel erg gericht, stap voor stap en met een hoge mate van zekerheid en precisie.
Er is geen enkel probleem dat jij uit de weg bent gegaan. En de resultaten mogen er zijn. Langzaam maar zeker, met heel veel begrip, kennis en inzet. Maar ook met heel veel moed, puurheid, mensenkennis, positiviteit, acceptatie, tolerantie, relativering, gedrevenheid, nooit afgeven, blijven gaan, geloven in het goede. Jij bent het goede, geloof me. Dat bewijs je elke dag opnieuw.
Je moet jou wel kennen, je gaat een confrontatie niet uit de weg, klinkt het niet dan botst het, soms gaat het er hard aan toe, maar dat is nu net het bijzondere aan jou, nadelen worden voordelen. Een temperament dat je niet dikwijls tegenkomt.
Ik raad je aan bij alle mensen met wat verstand, die zelf willen volharden in de uitdaging. Zij zullen geholpen worden en er ook komen, zij zullen er zelf beter van worden en dingen leren over zichzelf die tot voordien onmogelijk leken.
Ik dank je uit de grond van mijn hart. Want ik weet dat we samen ons doel zullen bereiken. Samen uit, samen thuis. Ook al is het een hobbelende pad, door diepe bangelijke dalen, over hoge onmogelijke bergen. Maar ik heb intussen al veel mogen beleven en meemaken. En het klopt allemaal, het loopt inderdaad ook zoals besproken. Soms worden sprookjes werkelijkheid.
Dankjewel om dit voor mij te willen doen, om in mij te geloven.
Werkelijk bijzonder allemaal.

Je weel van wie dit komt, ik had dit al lang beloofd en eindelijk is het ervan gekomen.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van X voor medium Seonah     Getuigenis van X op 8 september 2018 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Het is achter de rug. Zoals jouw gidsen hebben mogen aangeven heeft het even geduurd, maar de operatie is vlekkeloos verlopen en zonder complicaties. Jessy is geholpen en daar ben ik enorm dankbaar voor. Een zorg minder, wel met pijn in mijn hart, maar ik weet dat het beter is.

Dank je wel lieve Seonah dat je haar bij hebt willen staan.

Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 27 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Dank je wel voor je hulp. Mama vertelde dat ze met jou heeft gesproken en aan jouw gidsen gevraagd heeft hoe alles zou gaan. Ik was zelf te bang, omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond.

Lieve Seonah, de operatie is goed gegaan en zoals je tegen mama gezegd had, hoefde ik me nergens bang om te maken. Het is goed zo, ik besef dat het beter is op deze manier. Ik ben niet bang geweest en de dokter zei dat ik alles weer mag doen. Dus ik ben ook gelijk op ponykamp gegaan.

Lieve Seonah, ik heb jou en jouw gidsen bij me gevoeld tijdens de operatie. Dank je wel. Dank je wel dat je er toen "letterlijk" bij was en dat je me gerust gesteld hebt. En nu zie ik ook weer dat het waar is wat ze zeiden, wat jouw gidsen door mochten geven.

Ik ben je zo dankbaar, ik bel je snel weer.

Liefs en een dikke kus en knuffel, Jessy.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Jessy voor medium Seonah     Getuigenis van Jessy op 27 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Ik wil je van harte bedanken dat je zoveel tijd en geduld voor mij hebt.
Ik vindt je een echt super goed medium en een echte aanrader op deze lijn. Ik word happy als ik je spreek of gesproken heb. Liefs van Annemarie xxxx.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Annemarie voor medium Seonah     Getuigenis van Annemarie op 17 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve lieve Seonah

Alles komt uit, in de vakantie gaat alles door, zoals je het gezegd had. Alles is haar uitgelegd en ze snapt het allemaal. Ook zoals je het gezegd had. En dat ik erbij mocht blijven ook.

Wat heerlijk toch, al dit goede nieuws.

Dank je wel lieverd, tot snel

Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 14 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah,

Afgelopen vrijdag heb ik eindelijk het verlossende antwoord gekregen rond mijn dochter. Het duurde idd even, zoals je zei, en het gaat ook door, zoals je zei. En zoals je zei moest eerst een onderzoek komen en die moesten de goedkeuring geven.

ALLES klopte, ik kan het nog niet geloven, maar ik ben dolgelukkig en enorm opgelucht dat het nu doorgaat.

Dank je wel, lieve Seonah.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 6 mei 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


jij ben de beste , jij geef mij vertrouwen jij zeg mij waar het op staat. zo heb ik een betere kijk op mij toekomst.
groetjes tot later.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Patrick voor medium Seonah     Getuigenis van Patrick op 24 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seyonah ongelofelijk hoe rustgevend uw stem is en u.blijft achter u woorden staan . DANK U WEL K HOOP DAT UW VOORSPELLING UITKOMT K ZAL T U LATEN WETEN .

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Nuray voor medium Seonah     Getuigenis van Nuray op 5 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Geweldig goed medium ,je weet mij telkens op het juiste spoor te zetten ,je voorspellingen komen keer op keer uit.
Ben telkens blij dat ik je aan de lijn heb .
Tot volgend gesprek.
JE BENT EEN AANRADER VOOR ANDEREN .

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Jan voor medium Seonah     Getuigenis van Jan op 5 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve seonah.
kort en bondig het super medium.
L.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van luc voor medium Seonah     Getuigenis van luc op 19 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Jij bent een top medium .ik vind je een heel bijzondere vrouw al je voorspellingen komen uit .Je neemt de tijd en heb een goed leuterend oor . dank en tot binnenkort voor een nieuw gesprek grtj patrick.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Patrick voor medium Seonah     Getuigenis van Patrick op 19 maart 2018 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Seonah blijft voor mij de beste en het zuiverste en eerlijkste medium op deze lijn.
geen verhaaltjes maar de pure zuivere waarheid.
xxxx
C.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van c voor medium Seonah     Getuigenis van c op 12 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Soms ben ik echt boos op mezelf dat ik niet altijd even sterk ben zoals jij zegt dat ik ben. Soms raak ik toch weer in die dip en dan ben ik je zo dankbaar dat je me wil helpen.

Jouw kaarten lieten me zien waar ik me op moet focussen en jouw raad en jouw geduld en lieve stem hebben me weer rustig gemaakt. Ook wat jouw gidsen zeggen, dat waar ik op wacht, goed komt en alles goedgekeurd wordt.

Woensdag heb ik het gesprek, ik zal in gedachten bij je zijn. Dan voel ik me sterker.

Dank je wel lieve Seonah.
Jessy.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Jessy voor medium Seonah     Getuigenis van Jessy op 7 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Niet te geloven, maar mijn broek viel van mijn gat .
Echt een wonder medium, wist alles te zeggen over het heden en verleden.
Sommige punten waren even zwaar voor mij, maar door haar lieve warme stem en de kracht van energie voelde ik me op en top na zo een zuiver krachtig mooi gesprek.
trouwens Seonah, klopt hoor ze stond aan mijn deur vrijdag avond.
groetjes belleman.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Belleman voor medium Seonah     Getuigenis van Belleman op 4 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Op 23 februari belde ik met deze aangename vrouw, ze was echt spontaan en vertelde zoveel punten waar ik behoorlijk van schrok.
Wat ze vertelde klopte ook en gaf me echt de kracht om verder te gaan in deze situatie.
Ik weet dat we nog even geduldig moeten zijn,maar hebben door Seonah nu terug alle kracht en vertrouwen erin.
Ze is een echte topper hier op deze lijn.
Ga zo door Seonah en laten je zeker iets horen van wat komen gaat
lieve groetjes en tot vlug.
xxxxxx :) :) :).

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van bart voor medium Seonah     Getuigenis van bart op 25 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Dank je wel voor gisteren dat je me terug in vertrouwen zette. Mocht mijn grootste wens en jouw voorspelling uitkomen zal jij de oma mogen zijn van dat meisje. Het zal zelfs een grote eer zijn voor dat kind en ook voor mij dat je dat wilt. X.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van G voor medium Seonah     Getuigenis van G op 25 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Vandaag heb ik het geweldige antwoord gekregen dat ik weer werk heb.

Toen ik je vroeg of ik ooit nog financieel goed voor mijn kinderen kon zorgen, zei je dat jouw gidsen lieten zien dat er iets moois aan zou komen op korte termijn.

Ik ben helemaal verrast, niet alleen vanwege het werk wat ik mag gaan doen, maar ook ( en dat is wat dit werk zo mooi maakt ) hoe mijn toekomstige werkgever omgaat met mijn dochter en haar handicap. Ze houden volledig rekening met haar behoefte.

Lieve Seonah, dank je wel voor dit mooie bericht. Het is precies zo gegaan als dat jij me gezegd hebt.

Tot snel.

Liefs Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 20 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Ik blijf toch verwondert want ook wat de advocaat had je gelijk. Het eerste was JA IK KEUR HET GOED en nu is het JA MAAR JURIDISCH.

Dank je wel dat je al het negatieve bij me weggehaald heb. Ik ben echt moe nu, leeg en je onmetelijk dankbaar.

Tot snel weer lieve Seonah.

XXX.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 10 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


He super medium , wat een open gesprek met je.je gaf mij de juiste kijk op t leven.
Flappy.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van fappy voor medium Seonah     Getuigenis van fappy op 9 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Heel betrouwbaar in wat ze zegt. Heel juist in inzichten, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. grtjs.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van fappy voor medium Seonah     Getuigenis van fappy op 4 februari 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah, dank voor het fijne consult. Heel blij met de info.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Jac voor medium Seonah     Getuigenis van Jac op 3 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve seonah..heb je net gebeld om 17.30 en Wat een bijzondere lieve vrouw bent U .
Wat een geweldig consult.
Met alleen een naam gaf U alle informatie die klopte de hoop die ik kwijt was heeft seonah weer bij me terug gebracht.
Dank je wel seonah voor je inzichten en empatie en vooral weer ff de rust en vertrouwen.
Ga je zeker weer bellen .
Xxxx.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Anoniem voor medium Seonah     Getuigenis van Anoniem op 2 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah

Graag wilde ik je laten weten dat nu ook weer klopt wat je een paar weken geleden zie: mijn dochter mag idd van school af en zich proberen op de toekomst. Ze mag naar een winkel waar ze kan werken op haar niveau.

HEERLIJK dat ik de rust mag krijgen waar jij het over had. Dank je wel voor je steun. Nu het volgende stuk, ik hoop dat dit net zo snel gaat als wat je mocht doorgeven

Liefs xxx
Chantalle.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 25 januari 2018 - waardering van 2.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium SeonahTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen