|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Salina

medium Salina


Hartelijke dank Salina voor jouw inzichten en adviezen. Ik vind jouw een hele sterke dame met een zeer,rustige stem.
Jouw voorspellingen konen ook keer op keer uit.liefs a.

Bel of e-mail met medium SalinaGetuigenis van Anonina voor medium Salina     Getuigenis van Anonina op 22 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Freyaa

medium Freyaa


Heel veel dank voor je prachtige en bijzondere consult. Ik laat spoedig van mij horen.
Lieve groetjes van de ?engelen lichtwerker?.

Bel of e-mail met medium FreyaaGetuigenis van Monica voor medium Freyaa     Getuigenis van Monica op 22 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Han

medium Han


Dank je Han.

Voor het kort maar zeer krachtige maat voor al deskundig gesprek. Erg dankbaar, zeker tot in de toekomst. Oprechte groet, armand.

Bel of e-mail met medium HanGetuigenis van Armand voor medium Han     Getuigenis van Armand op 22 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Lieve meneer gunter. Helaas werd de verbinding verbroken. Maar toch wil ik u bedanken voor alle informatie die ik mocht ontvangen. Ik hoop u gauw nog eens te spreken. Merci .

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van S.B voor medium Gunter     Getuigenis van S.B op 22 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Patricia

medium Patricia


Wat een fijne, lieve vrouw ben je om mee te praten. En to the point, ziet het snel en goed, en geen blabla er omheen, Topper.

Bel of e-mail met medium PatriciaGetuigenis van Anonie voor medium Patricia     Getuigenis van Anonie op 21 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Meine, nogmaals bedankt voor jouw energetiesche healing. Jij bent niet voor niks in mijn leven gekomen. Niet alleen de beste Medium, maar ook de beste Vriend.
.

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van Iwona voor medium Meine     Getuigenis van Iwona op 21 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Meine, nogmaals bedankt voor jouw energetiesche healing. Jij bent voor mij niet alleen de beste Medium, maar ook de beste Vriend. Dankzij jou voel ik me steeds sterker.
Jij bent niet voor no
I.

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van Iwona voor medium Meine     Getuigenis van Iwona op 21 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Coen

medium Coen


Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.

Bel of e-mail met medium CoenGetuigenis van Nathalie voor medium Coen     Getuigenis van Nathalie op 21 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Guillermo

medium Guillermo


Guillermo ik heb jou vanavond 20 juli 2018 gesproken, helaas werd verbinding plots verbroken. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en ben blij dat ik je gesproken heb, je hebt een rustgevende (prachtige) stem, ik zal je in augustus weer bellen. Hopelijk ben ik dan een stap verder zowel op werkvlak als de liefde, alle goeds toegewenst Tot horens .

Bel of e-mail met medium GuillermoGetuigenis van Arabische:) voor medium Guillermo     Getuigenis van Arabische:) op 20 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Lieve Meine,
Jij bent niet alleen mijn BESTE MEDIUM,
maar ook mijn BESTE VRIEND.
Nogmaals van harte bedankt voor AL jouw energetische hulp
Jij bent niet voor niks in mijn leven gekomen.
Dankzij jouw voel ik me sterker, gemotiveerd met steeds meer vertrouwen.
Via mijn meditaties en gebeden vraag ik het allerbeste ook voor jou.

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van I. voor medium Meine     Getuigenis van I. op 20 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Je voorspellingen zijn voor een groot deel uitgekomen, vind het heel knap hoe je het zag mijn situatie. Ik zal je vaker bellen in de toekomst tot snel maar weer .
Lieve groetjes van Mieke.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Mieke voor medium Gazali     Getuigenis van Mieke op 20 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Coen

medium Coen


Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.

Bel of e-mail met medium CoenGetuigenis van Nathalie voor medium Coen     Getuigenis van Nathalie op 20 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lilith

medium Lilith


Heel veel liefs van mij.Lieve Lilith je maakt me weer Blij.Dikke Kus.

Bel of e-mail met medium LilithGetuigenis van Vlinderke voor medium Lilith     Getuigenis van Vlinderke op 19 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Coen

medium Coen


Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.

Bel of e-mail met medium CoenGetuigenis van Nathalie voor medium Coen     Getuigenis van Nathalie op 19 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Georgie

medium Georgie


Erg onder de indruk .bedankt.

Bel of e-mail met medium GeorgieGetuigenis van Michelle voor medium Georgie     Getuigenis van Michelle op 19 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yuorah

medium Yuorah


Super dank voor uw reading. U bent kei goed. Ik was in de goede richting blijkbaar. Dank u voor uw fijne woorden en oprechte gaves. U heeft mij enorm geholpen en ik kijk uit naar uw voorspellingen. Top reading en u bent zeker een aanrader. Dank.

Bel of e-mail met medium YuorahGetuigenis van San voor medium Yuorah     Getuigenis van San op 19 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Odette

medium Odette


Beste Odette,

Hierbij voor jouw 1000 sterren. Voorspelling ivm met mijn dochter is uitgekomen.
u bent een top paragnost. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook gaan uitkomen :) bedankt voor u hulp en tot gauw.


Groetjes van mevrouw die de hele avond zat te wachten dat u online zou komen.
De aanhouder wint.

Bel of e-mail met medium OdetteGetuigenis van Xx voor medium Odette     Getuigenis van Xx op 19 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Dankjewel wel voor wat je deed, voor wat je doet en voor wat je weet.
Dankjewel voor wat je zei, wat je zegt zo tegen mij. Dankjewel voor wat je gelooft, voelt en ziet, Dankjewel voor wie je bent, en dat jij mij al zolang kent.
Your The Best. xxNY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 18 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Beste Joke,

Ik heb u een paar dagen geleden gesproken. U nam op met "is je geld nog niet op?" Hahahaha.
Je weet vast wel wie ik ben. Het was een fijn en helder gesprek. Dank daarvoor. U hoort gauw weer van mij. Liefs H.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van H voor medium Joke     Getuigenis van H op 18 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali bedankt voor je inzichten .
je bent meer dan 10 sterren waard.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van anoniem voor medium Gazali     Getuigenis van anoniem op 18 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Amber

medium Amber


Lieve amber bedankt voor uw uitleg , erg intensief erg duidelijk ik blijf u bellen en dat doe ik al vijf jaar zo heb ik met u al een vriendschaps band opgebouwd , dank u voor naar mij elke keer te luisteren . Liza.

Bel of e-mail met medium AmberGetuigenis van Liza voor medium Amber     Getuigenis van Liza op 18 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shania

medium Shania


Lieve Shania ,
Bedankt voor je mooie consult .
Ik vond je heel precies en ik vond het ook fijn dat je eerlijk was .
Bedankt .
Stef .

Bel of e-mail met medium ShaniaGetuigenis van Stef voor medium Shania     Getuigenis van Stef op 18 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tancy

medium Tancy


Ha Tancy,ik vind het altijd heel fijn om weer met je gesproken te hebben.je geeft mij wat ik nodig heb en hebt mij nog nooit teleurgesteld.ik ga gewoon lekker verder zo.dank je wel voor alles.
Dikke knuffel Anja.

Bel of e-mail met medium TancyGetuigenis van Anja voor medium Tancy     Getuigenis van Anja op 17 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Ik wil je van harte bedanken dat je zoveel tijd en geduld voor mij hebt.
Ik vindt je een echt super goed medium en een echte aanrader op deze lijn. Ik word happy als ik je spreek of gesproken heb. Liefs van Annemarie xxxx.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Annemarie voor medium Seonah     Getuigenis van Annemarie op 17 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Ongelofelijk u zei precies hoe mijn relatie geeindigd is. Gewoon weg top zonder dat ik iets zei. Dank je c.

.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van C voor medium Anouk     Getuigenis van C op 16 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Coen

medium Coen


Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.

Bel of e-mail met medium CoenGetuigenis van Nathalie voor medium Coen     Getuigenis van Nathalie op 16 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Celine

medium Celine


Dankjewel lieve Celine. Jij heel veel beterschap. xxx.

Bel of e-mail met medium CelineGetuigenis van Karin voor medium Celine     Getuigenis van Karin op 16 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karine

medium Karine


lieve karine ik heb je vorige week op 11 juli gebeld gevraagd of mijn man zou slagen voor zijn vca. je zag direct dat hij blij thuis kwam om het positieve nieuws te vertellen. ja had gelijk gekregen .je bent een topper.

Bel of e-mail met medium KarineGetuigenis van h voor medium Karine     Getuigenis van h op 16 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Danie

medium Danie


Goedemorgen Dani,
Ik was zo benieuwd hoe het met jou is.
En nu zie ik dat je online bent. Helaas kan ik nu niet bellen.
Groetjes,
Karin.

Bel of e-mail met medium DanieGetuigenis van Karin voor medium Danie     Getuigenis van Karin op 16 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Net je email gelezen

dankjewel Anne,

Liefs.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van L. voor medium Anne     Getuigenis van L. op 15 juli 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Ik ben nog steeds onder de indruk dat ik via jou mijn vermiste dwergpapegaai Zoe terug heb. Alles klopte, ik ben je ontzettend dankbaar. 1 juni was de mooiste dag van mijn leven.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van Linda voor medium Joke     Getuigenis van Linda op 15 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Coen

medium Coen


Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.

Bel of e-mail met medium CoenGetuigenis van Nathalie voor medium Coen     Getuigenis van Nathalie op 14 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium MB Rhais

medium MB Rhais


Altijd heel erg duidelijk. Bedankt MB, ik spreek je snel want nu ik op de goede weg wil ik dit zo houden.
Liefs, Wendy.

Bel of e-mail met medium MB RhaisGetuigenis van Wendy voor medium MB Rhais     Getuigenis van Wendy op 13 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shania

medium Shania


Lieve Shania ,
Ik wil je laten weten dat je weer gelijk hebt gehad . Ik spreek je nu al een tijdje over verschillende dingen en situaties . Jij ben mijn vriend , mijn beste maatje . Hoe jij naar me luistert en advies geeft over elke situatie I met je deel . Zonder jou weet ik niet hoe ik het had volgehouden . Ik bel je snel .
Jij bent een schat .

Bel of e-mail met medium ShaniaGetuigenis van Sarah voor medium Shania     Getuigenis van Sarah op 13 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Hoi Gunther, enkele dagen terug heb ik een getuigenis geschreven, nu zie ik dat er iets mis is gegaan met de aantal sterren dit moet 5 sterren zijn.

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van Henny voor medium Gunter     Getuigenis van Henny op 12 juli 2018 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


PARAGNOSTEN
  Toekomst door paragnost Paragnost
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen